Nova slika Steppenwolfa u S.T.A.R. Labs iz Zack Snyderovog 'Justice League' reza

Nova slika Steppenwolfa u S.T.A.R. Labs iz Zack Snyderovog ‘Justice League’ reza

Jedna od glavnih kritika na kino verziju Justice League filma je njegov negativac, Steppenwolf. Dok mi polako više saznajemo o Zack Snyderovom originalnom rezu filma, sve više je otkriveno o Steppenwolfovoj ulozi u njemu. Justice League kino verzija nikada nije prikazala Steppenwolfa kako ulazi u S.T.A.R. laboratorij, umjesto toga ostali smo s vanjskim pogledom na Boom Tube dok je Steppenwolf dobio konačni Mother Box.

Zack Snyderov Justice League rez filma čini se da je imao više Steppenwolfa u S.T.A.R. labu. Zack Snyder je sada podijelio sliku Steppenwolfa u S.T.A.R. lab na svom Vero profilu s natpisom, “Koja je tajna Grala?” Zack Snyder je u prošlosti već pravio reference na Sveti Gral, ali što to znači za Justice League ostaje tajna. Vero slika također prikazuje 214, broj koji se odnosi na dužinu trajanja njegovog Justice League reza.

Nova slika Steppenwolfa u S.T.A.R. Labs iz Zack Snyderovog 'Justice League' reza

Mi nažalost ne znamo koliko je Steppenwolfove priče izrezano iz Justice League filma, ali se samo možemo nadati da ćemo jednog dana saznati, ako bogovi Warner Bros.-a tako odluče.

Similar Posts