Stigao je Novi Trailer za Henry Cavillovu The Witcher seriju i otkriva datum dolaska na Netflix

The Witcher sezona 2 dobila datum snimanja druge sezone

The Witcher je tek prije nekoliko dana izašao na Netflixu i fanovi obožavaju seriju. Ova streaming platforma je već odlučila obnoviti seriju za drugu sezonu, koja dolazi 2021. godine.

Prema ProductionWeekly, The Witcher će započeti snimanje 17. veljače 2020. godine.

Serija će nastaviti koristiti Budimpeštu kao glavnu lokaciju snimanja, zajedno s Londonom kao produkcijskim studijem koji može primiti velike dijelove seta.

Što se tiče sezone 2 serije The Witcher, showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich rekla je za Games Radar:

“Ono što je super za drugu sezonu, što vam mogu reći, je to, u onome što smo mi napisali, priča postaje puno fokusiranija. Postoje jači pokretači priče, zato što svi odnosi koje smo gradili u prvoj sezoni, zapravo počinju donositi ploda u drugoj sezoni.”

Osim toga, showrunnerica je još prije izjavila za CinemaBlend, da The Witcher serija ima sedam već sada isplaniranih sezona.

“To je smiješno jer sam rekla u intervju da mogu napisati sedam sezona. Također sam rekla kasnije tog dana da bi mogla napisati i dvadeset sezona da imam priliku. Mogla bi nastaviti pisati seriju još dugo vremena. Dok god su ljudi zainteresirani za nju i dok god ima izvornog materijala iz kojeg bi se organski gradilo.”

Prvu sezonu serije The Witcher možete sada gledati na Netflixu, a našu recenziju pročitati ovdje.

Similar Posts