Godzilla vs. Kong datum izlaska odgođen

Godzilla vs. Kong datum izlaska odgođen

Nažalost imamo neke razočaravajuće vijesti za ljubitelje ova dva velika filmska čudovišta, Godzillu i Konga. Nedavno je objavljeno da je ovaj čudovišni miks Godzilla vs. Kong redatelja Adam Wingarda odgođen za čak osam mjeseci i sada dolazi u kina 20. studenog 2020. godine.

Izgrađen kao četvrti naslov u Legendaryjevom svemiru čudovišta, gore spomenuti film otkriva da Kralj čudovišta i kralj Otoka lubanje idu jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost.

Ovo odgađanje dolazi nekoliko mjeseci nakon što je Michael Doughertyjev Godzilla: King of the Monsters razočarao na kino blagajnama, zaradivši samo $385 milijuna na budžet od $200 milijuna.

Za Godzilla vs. Kong, Warner Bros. i Legendary Entertainment nastavili su trend zapošljavanja talentiranih filmaša s You’re Next i Death Note redateljem Adam Wingardom. On radi prema scenariju od Pirates of the Caribbean trilogije scenarista Terry Rossio, dok su zvijezde filma Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), Julian Dennison (Deadpool 2), and Demián Bichir. Interesantno, jedini povratnici iz Godzilla: King of the Monsters glumci Millie Bobby Brown i Kyle Chandler, kao Ken Watanabe i Sally Hawkins – koji će se pojaviti u King of the Monsters i pretpostavlja se da će biti glavna poveznica između filmova – nisu uvršteni među glumce Godzilla vs. Kong filma.

Službeni sinopsis filma Godzilla vs. Kong je sljedeći:

“U vrijeme kada čudovišta hodaju Zemljom, borba čovječanstva za svoju budućnost postavlja Godzilla i Kong na putanju u kojoj ćemo vidjeti dvije najmoćnije sile prirode na planeti kako se sukobljavaju u najspektakularnijoj bitci svih vremena. Dok Monarch kreće na opasnu misiju u neistražena područja i otkrije tragove Titanskog podrijetla, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, dobra i loša, s lica zemlje.”

Započelo snimanje na ‘Godzilla vs. Kong’

Iza kulisa, Wingard radi s Transformers: Revenge of the Fallen i The Mummy kinematografom Ben Seresinom, produkcijskim dizajnerom Owen Pattersonom (Captain America: Civil War) i Tom Hammockom (The Guest), editorom Josh Schaefferom (Kong: Skull Island), dizajnericom Ann Foley (Altered Carbon) i VFX nadglednikom John “DJ” DesJardin (Batman vs. Superman: Dawn of Justice).

Produkcija filma se odvija na Havajima i u Australiji i bit će interesantno vidjeti Wingarda kako radi na tako velikom platnu. Pokazao se vrijednim radeći u manjim uvjetima filmovima You’re Next i The Guest, ali Death Note je također pokazao da se vješto može nositi i s većim akcijskim scenama.

Similar Posts