World War Z 2 dobio redatelja

World War Z 2 dobio redatelja

World War Z 2 dobio redatelja i to ne makar kojeg, nego ni više ni manje Davida Finchera (Fight Club, Seven, Gone Girl, The Social Network)

Sudbina Paramount’s World War Z 2 je zadnjih par mjeseci bila upitna, nakon što je studio povukao zombi film iz svog kalendara i odgodio film na ne određeno. Od tada se dosta doga promijenilo, studio je dobio novog glavnog izvršnog direktora Jim Gianopulos, a izvori tvrde da Paramount završava dogovor sa David Fincherom za redatelja filma. Studio još nije dao zeleno svijetlo za nastavak, ali to se očekuje u idućih par tjedana.

World War Z

Variety izvještava da Paramount planira početi snimati film početkom 2018, mada studio još ništa od toga nije službeno izjavio.

David Fincherov potencijalni angažman je bio najavljen već u Kolovozu, sa producentom/glumcem Brad Pittom koji priželjkuje David Finchera kao glavnog kandidata za redatelja nastavka. To bi bio prvi David Fincherov film još od 2014 i filma Gone Girl, mada je u međuvremenu režirao nekoliko epizoda Netflixovih House of Cards i Mindhunters,  te bi ukupno bio četvrti film na kojem bi radili zajedno David Fincher i Brad Pitt (Se7en, Fight Club i The Curious Case of Benjamin Button).

Radujem se nastavku, a pogotovo ako bude ponovno spojio legendarnog redatelja i glumca.

Similar Posts