Pjesma iz Mortal Kombat trailera službeno objavljena

Pjesma iz Mortal Kombat trailera službeno objavljena

Pjesma u nedavnom traileru za predstojeći film Mortal Kombat službeno je objavljena, nudeći obožavateljima najnoviju vezu do dugo očekivane adaptacije. Prošlo je više od dvadeset i pet godina otkako je krvava borbena igra prvi put dovedena na veliko platno, a od tada se puno toga promijenilo unutar franšize Mortal Kombat.

Davne 1995. godine serija video igara bila je još uvijek vrlo popularna, ali sa samo četiri dijela, ostao je značajan prostor za promjene. Kako su godine prolazile, serije ne samo da su se proširivale, već su uvodile nove likove koji će postati legendarni u franšizi. Danas postoji dovoljno razloga za argumentiranje da je adaptacija igranog filma došla prerano u životnom vijeku igre. Iako je flopirao na blagajni, jedan od rijetkih nezaboravnih aspekata originalnog filma Mortal Kombat bila je njegova pjesma. S novim filmom koji bi trebao biti predstavljen u travnju, obožavatelji se nadaju da će ovaj put zabava igre biti zabilježena na ekranu. Još je prerano da se sa sigurnošću zna što se sprema za publiku, ali prva službena najava naslikala je pristojnu sliku mogućnosti koje očekujemo.

Zahvaljujući službenom YouTube kanalu Pusher Music, glavna pjesma iz trailera Mortal Kombat dostupna je javnosti. Sa svojim intenzitetom razmišljanja i trijumfalnim maksimumima, VWLS-ov “Emergence” možda je savršena staza za film ove prirode, pružajući neku vrstu smirenja pred oluju koja će sigurno uključivati ​​više od nekoliko jezivih bitaka. Cijelu pjesmu možete poslušati u nastavku.

Similar Posts