Novi 'The Wolfman' horor film u izradi s Ryan Goslingom u glavnoj ulozi

Novi ‘The Wolfman’ horor film u izradi s Ryan Goslingom u glavnoj ulozi

Universal se sprema na pravljenje novog filma o njihovom klasičnom čudovištu, a kako Variety donosi, Ryan Gosling je povezan s glavnom ulogom u Wolfman, dok se potraga za redateljem nastavlja.

Titularni lik je posljednji puta viđen na ekranu 2010. godine u filmu The Wolfman, s Benicio Del Torom u glavnoj ulozi. Taj film je samo jedan od nekoliko Universalovih pokušaja za ponovnim pokretanjem njihovog čudovišnog svemira filmova, s The Invisible Man koji je ove godine započeo s novom vizijom o klasičnom liku. Umjesto da rade na međusobnom povezivanju filmova pod jednim “dijeljenim svemirom”, Universal se fokusira na solo samostalne filmove.

Variety donosi da je Cory Finley (“Bad Education”) jedan od redatelja povezanih s ovim projektom, ali da još nikakva odluka nije donesena na tom polju.

Film je temeljen na ideji koju je predstavio sam Gosling, koji je u jednom trenutku trebao biti redatelj. Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo (“Orange is the New Black”) pišu scenarij za film.

Drugi Universalovi čudovišni filmovi trenutno u izradi su

Universal include Paul Feigeov ‘Dark Army,’ Dexter Fletcherov ‘Renfield,’ Matt Stawski ‘Monster Mash’ i Elizabeth Banks ‘The Invisible Woman.’

I James Wan navodno producira novi pogled na Frankensteina.

Druge je zanimalo i ovo...