Aladdin otvorio bolje nego se predviđalo

Disneyjev igrani film Aladdin je započeo svoj pohod na svjetskim kino blagajnama na najbolji način, preuzevši broj 1 i ostvarivši veću zaradu nego se to očekivalo. Ovog vikenda je na internacionalnim kino blagajnama zaradio $121 milijun, što ga je smjestilo na sami vrh predviđanja industrije, s time da je prošao i bolje od očekivanja na nekim Azijskim teritorijima. Sveukupno s Amerikom je ovog vikenda zaradio $207.1 milijun.

U sjevernoj Americi, film je išao iznad očekivanja, s odličnim odgovorom publike. Slično se vidjelo i kod publike u ostatku svijeta.

Trailer: Aladdin (2019)

Aladdin je igrani remake Disneyjevog animiranog filma iz 1996. godine. Redatelj filma je Guy Ritchie, a zvijezde su Will Smith kao Genie, Mena Massoud kao Aladdin, Naomi Scott kao Princess Jasmine i Marwan Kenzari kao Jafar.

Ako Disney nije za vas, ima i drugih velikih otvaranja ovog vikenda, a to je film Brightburn. Producenta James Gunna, ovaj R-rated superherojski horor film je već sada otplatio svoj budžet. Do sada je diljem svijeta zaradio $15,335,000, od čega je u Americi zaradio $7,535,000 i sve to na budžet od samo $6 milijuna.

John Wick: Chapter 3, koji je bio prvi prošlog vikenda, sada je pao na drugo mjesto, ovog vikenda je uzeo oko $30 milijuna u Americi, a ukupno je zaradio do sada $175,388,941.

Avengers: Endgame je pao na treće mjesto ovog vikenda, zaradivši dodatnih $22 milijuna samo u Americi. Film je sada prešao $800 milijuna diljem Amerike i trenutno se i dalje nalazi na drugom mjestu, iza Star Wars: The Force Awakens, koji ima ogromnih $936,662,225.

Similar Posts