David Harbour u Black Widow filmu kao ‘Thing’ !!!

David Harbour u Black Widow filmu kao ‘Thing’ !!!

Stranger Things sezona 3 će imati svoj debi ovog ljeta, ali glumac David Harbour nas zadirkuje detaljima svoje nove uloge u Marvelovom Black Widow filmu, koja bi mogla biti ‘Thing’! David Harbour je u London na MCM Comic Conu pričao o Stranger Things, ali je također nešto malo razgovarao i o nadolazećem Black Widow filmu. On nas je možda zadirkivao time da će glumiti ulogu lika The Thing dok je govorio o svojoj ulozi kao “stvar” u nadolazećem MCU filmu, govoreći na konvenciji:

“Drago mi je da se ova stvar pridružuje Marvelovom filmskom svemiru.”

David Harbour u Black Widow filmu kao ‘Thing’ !!!

Ovo zvuči kao veliki nagovještaj da će on glumiti popularnog lika Fantastic Four. Marvel tek treba uključiti likove iz Fantastic Four u svoj Marvelov Filmski Svemir, sada kada su dobili prava na njih nakon što je dovršen ugovor s 20th Century Fox, a sada se čini kako bi David Harbour mogao biti naš prvi pogled na Fantastic Four u MCU.

Cate Shortland (Lore) režirao ovaj solo film fokusiran na najpopularnijeg ženskog lika Marvelovog Filmskog Svemira, Black Widow, koju glumi Scarlett Johansson. Za sada su službeni detalji radnje i dalje pod velom tajnosti, međutim, očekuje se da će film prikazivati događaje koji su se dogodili prije nego je Scarlett Johannson imala svoj debi kao Natasha Romanoff u Iron Man 2. U stripovima, Natashu Romanoff je trenirao Winter Soldier osobno, Bucky Barnes kojeg glumi Sebastian Stan u filmovima.

David Harbour u Black Widow filmu kao ‘Thing’ !!!

Nedavno smo pisali o tome da je Taskmaster (Ultimate Verzija) navodno glavni negativac ovog nadolazećeg filma i da Marvel Studios želi zvijezdu filma Moonlight, André Hollanda u toj ulozi, međutim to još ništa nije službeno potvrđeno.

Nedavno smo saznali da je Emma Watson među glumcima, te Storm Reid (A Wrinkle in Time), Isabela Moner (Dora the Explorer, Transformers: The Last Knight), Camila Mendes (Riverdale) i Hannah Quinlivan (Skyscraper) bi također mogli biti u filmu.

I dok još uvijek ne znamo službeno kada Black Widow solo film dolazi, pretpostavlja se da će on biti prvi film Faze 4, što bi značilo da dolazi 01. svibnja 2020. godine. U slučaju da je drugi film, onda bi došao 06. studenog 2020, iako mislimo da je to rezervirano za The Eternals.

Što mislite o ovoj vijesti? I ako se ispostave istinitom, mislite li da je David Harbour dobar izbor za tu ulogu u Black Widow filmu?

Similar Posts