Marvelov fan ima najbolju ideju kako bi Deadpool 3 trebao početi

Deadpool 3 navodno već u razvoju za Marvel Studios

Ovo treba uzeti sa zadrškom, ali nove glasine kažu da je Deadpool 3 već u razvoju za Disney/Marve Studios. Navodno, Disney je otvorio novu kompaniju “Finger Gun Productions LLC” i HN Entertainment je uvjeren da je to povezano s Deadpoolovim prvim solo filmom u Marvelovom Filmskom Svemiru.

Kompanije je opisana kao “puške i streljivo” prema toj webstranici, a ta definicija zvuči kao da je povezana s Wadeom Wilsonom…, pa s njim ili s Punisherom (što je manje vjerojatno).

Iskreno, ovo također može značiti puno baš ničega, ali zdrav razum nam govori da je treći Deadpool film u razvoju za Marvel Studios, pogotovo nakon što je Disney CEO Bob Iger potvrdio da će se njegove R-rated avanture nastaviti u MCU. Ryan Reynolds je nedavno podijelio fogorafiju iz studija, ali mi nemamo baš nikakve ideje koliko drugo ćemo morati čekati na treći Deadpool film.

Na kraju, ne treba zaboraviti da će se Ryan Reynoldsom predvođen Deadpool film morati rebootati na neki način, kako bi se mogao uklopiti u tekući Marvelov Filmski Svemir, a postoji mogućnost i da bi Kevin Feige prvo želio uvesti mutante u MCU, prije nego koristi ovog ljudski napravljenog mutanta.

Što vi mislite, ima li nešto u ovim glasinama i rade li Marvel i Disney na novom Deadpool filmu?

Similar Posts