Avengers: Endgame teorija kaže da je Tony Stark i dalje živ

Avengers: Endgame teorija kaže da je Tony Stark i dalje živ

Od trenutka kada su krenuli krediti na kraju Avengers: Endgame filma, fanovi su se počeli nadati da Marvel Studios ima neki plan za vraćanje Iron Mana u svoj filmski svemir. Jedan fan ima ideju kako su Russo braća mogla izvesti veliku prevaru nad gledateljima kada je Tony Stark napravio svoju posljednju žrtvu pred sami kraj filma. Što ako treće pucketanje prstima nije posljednje što će fanovi vidjeti od Iron Mana? Ljudi se nadaju da to nije kraj, ali kako bi to prikrivanje uopće uspjelo?

Ovaj emocionalni redditor kaže da mi nikada nismo vidjeli Starkovo tijelo tijekom scene pogreba ili bilo koji puta nakon završetka napete bitke koja je završila Infinity Sagu. Sve što su gledatelji imali za vidjeti je kako Pepper Potts govori svom mužu da je uredu i da “će oni biti uredu,” prije nego film pokaže arc reaktor u Iron Manovim prsima jedan posljednji put. Ali, kako je prikazano u posljednjim filmovima, arc reaktori ga nisu držali živim na isti način kako su u ranijim filmovima.

Did Tony Stark Actually Die? from r/marvelstudios

Sve ovo otvara mogućnost da je ta srceparajuća scena na kraju bitke u Avengers: Endgame samo razrađena prevara i da Tony Stark negdje živi tihim i povučenim životom što je postalo njegova najveća želja tijekom filma. Ali, Joe Russo je zvučao poprilično odlučan oko pitanja Iron Mana tijekom jednog intervjua. On je rekao da nema nikakve šanse da se lik vrati u bližoj budućnosti.

“Tony je mrtav, znate?” Russo je pojasnio. “To je to za Roberta. On je gotov.”

Avengers: Endgame teorija kaže da je Tony Stark i dalje živ

To se čini poprilično definitivno, ali Avengers: Endgame koscenarist Christopher Markus dodao je svoje viđenje stvari.

“To je život kojem je težio,” Markus je rekao. “Hoće li on i Pepper biti zajedno? Da. Oni su se oženili, imali dijete, bilo je super. Bila je to dobra smrt. Ne osjeća se kao tragedija. Osjeća se kao herojski, dovršeni život.”

Za sada, čini se da je Tony Stark imao svoj posljednji pozdrav u Marvelovom Filmskom Svemiru, ali ništa nikada nije do kraja gotovo u svijetu superheroja. Skrull hodaju među normalnim ljudima sada u filmovima, tako da je sve moguće.

Fanovi se samo mogu nadati i čekati da će na kraju sve ispasti točno onako kako bi trebalo biti.

Similar Posts