Fast & Furious 9: Vin Diesel najavio početak snimanja

Fast & Furious 9: Vin Diesel najavio početak snimanja

Vin Diesel, glavni glumac, producent i glavni stup Fast & Furious serijala danas je na Instagramu objavio početak snimanja devetog nastavka serijala, koje počinje sljedeći mjesec u Londonu, koji Fast & Furiousu nije strano odrediše jer se tamo snimao i veći dio Fast & Furiousa 6.

Poznato je da je Fast & Furious franšiza koja voli putovati svijetom, pogotovo po egzotičnim lokacijama, tako smo do sada u serijalu vidjeli Los Angeles, Miami, Tokio, Dominikansku Republiku, Rio de Janeiro, Kanarske otoke, već spomenuti London, ali i Abu Dhabi, Kubu, New York i, ovo sad zadnje, Ledeni Sibir. A prema najavama, deveti dio serijala i spin-off koji je trenutno u produkciji mogao bi nas odvesti i na Havaje.

Vin Dieselu se u objavi pridužila i njegova partner in crime Michelle Rodriguez, što još jednom potvrđuje da ćemo i Letty gledati u novome nastavku. Već je prije potvrđeno da će se režiji devetke vratiti Justin Lin nakon što je pauzirao prethodna dva filma, a najavljen je povratak i Jordane Brewster kao Mije Toretto. Osim toga, vijest o snimanju novog Fast & Furiousa su na svojim Instagram profilima podijelili i Ludacris koji glumi Tej Parkera i Tyrese Gibson koji utjelovljuje Romana Piercea, što je nama sasvim dovoljno da možemo očekivati i njihov povratak u serijal.

Osim toga, Vin je u još jednoj obavi najavio i da ženski spin-off franšize također ide prema naprijed, a kao scenaristice tog filma su najavljene Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy te nadolazeći Captain Marvel, Detective Pikachu i Black Widow), Lindsey Beer (koja bi trebala napisati nadolazeći Sonyev i Marvelov film Silver Sable), te Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, te nadolazeći i već spomenuti Captain Marvel Silver Sable).

Osim scenaristica, o ženskom spin-offu se ne zna apsolutno ništa, čak niti okvirno koje bismo dame gledali u tom filmu.

Crew heads out to London next month for the next chapter… #FAST9

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

? Wide

A post shared by @ ludacris on

Similar Posts