Ekskluzivne slike iz filma Once Upon a Time in Hollywood

Ekskluzivne slike iz filma Once Upon a Time in Hollywood

Pogledajte Brada Pitta, Leonarda DiCaprija, Margot Robbie i druge u ovim ekskluzivnim slikama sa snimanja filma Once Upon a Time in Hollywood.
Quentin Tarantino je imao šest godina i živio na području Los Angelesa kada je, u ljeto 1969. godine, nastao pakao. Možda znate ovu priču: petero ljudi ubijeno tijekom dva dana tog kobnog kolovoza, upucani i izbodeni od članova kulta Charlesa Mansona. To je Hollywoodska priča – ne samo zato što je najpoznatija žrtva bila trudna glumica Sharon Tate, žena redatelja Romana Polanskog.

Ali to je Hollywoodska priča i iz drugih razloga. To je bila era, ne samo događaj; način života, ljudi, rasprostranjena opsesija – ne samo mjesto na vremenskoj liniji ili karti. Grad se širi. Tako je i 1969ta. A takav je i rad Quentin Tarantina, čija su posljednja tri filma bila krvava, ali i razigrani izleti u povijest.

Sada se on vraća s filmom jednog drugog tipa: L.A. priče stare škole, kao što su to bili filmovi Pulp Fiction i Jackie Brown, vrste gradskog epa kojeg samo nostalgije Tarantinovog uma i talenta može smisliti i ostvariti.

Za one koji ne znaju, film je opisan kao više priča koje će se spajati u jednu, poput Pulp Fiction, koja će se odvijati u Los Angelesu u kasnim 1960tim, a pratit će različite likove, dok će mu glavni fokus biti na Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) i njegovog dublera Cliff Booth (Brad Pitt), dok pokušavaju pronaći svoje svijetlo u Hollywoodu, a niti jedan od njih ne prepoznaje članove Mason kulta, već će im jedina poveznica s njima biti Daltonova susjeda Sharon Tate (Margot Robbie).

Datum izlaska filma je trebao biti na 50tu obljetnicu ubojstva Sharon Tate, 09. kolovoza 2019. godine, ali je nedavno pomaknut i to prema naprijed, na 26. srpnja 2019.

U nastavku pogledajte nove slike iz filma Once Upon a Time in Hollywood

Similar Posts