Objavljeni datumi izlaska za Nolanov novi film, Ghostbusters 3 i Morbius

Objavljeni datumi izlaska za Nolanov novi film, Ghostbusters 3 i Morbius

Iako smo tek ušli u 2019. godini počeli smo dobivati datume izlazaka nekih velikih filmova u 2020. Ne samo da je najavljen datum za novi Nolanov film, nego su objavljeni datumi i za Ghostbusters 3 i Morbius.

2019. godina će biti velika za blockbustere, s filmovima poput Captain Marvel i Star Wars: Episode IX, ali Hollywood je već okrenuo oči 2020. Studiji slažu kockice za sljedeću godinu, a neki su već zauzeli glavne ljetne pozicije. Ne samo da će ljubitelji filmova dobiti Christopher Nolanov film u srpnju 2020, nego će ga pratiti Ghostbusters 3 i Sonyjev Morbius.

Christopher Nolan, profilirani filmaš iza filmova poput The Dark Knight, Memento i Prestige, se vraća za idući film u 2020. Redateljev posljednji film je bio WWII drama Dunkirk, koje je donijela Nolanu njegovu prvu ikada Nominaciju za Najboljeg redatelja. Nolan prati taj film s novim projektom, ali u Nolanovoj tradiciji, sve je pod velom tajne.

Hollywood Reporter saznao da je Christopher Nolanov sljedeći film je u suradnji s Warner Bros., a otvorit će u IMAXu 17. srpnja 2020. Projekt je u velikoj tajnosti, ali Nolan je postao takvo ime u industriji da samo na osnovu toga može dovesti najbolje glumce i zainteresirati studije.

Objavljeni datumi izlaska za Nolanov novi film, Ghostbusters 3 i Morbius

Čini se kako Christopher Nolan voli srpanjska izdanja. Četiri od njegovih zadnjih pet filmova su otvorili sredinom srpnja, a čini se kako će to biti vrlo konkurentan mjesec sljedeće godine. Ne samo da imamo Disneyjev Jungle Cruise u kojem će glumiti Dwayne Johnson, novi Spongebob i Bob’s Burgers film, sada saznajemo da nam u tom mjesecu dolaze Morbius i iznenađujuće Ghostbusters 3.

Ghostbusters 3, koji će biti nastavak na prva dva originalna Ghostbusters filma, treba izaći 20. srpnja 2020. Novi film će režirati Jason Reitman, sin Ghostbusters redatelja Ivana Reitmana. Još nema govora o tome hoće li se u filmu pojaviti netko od originalne ekipe, poput Dan Aykroyda i Bill Murraya.

Spider-Man spinoff film Morbius dolazi u kina 31. srpnja 2020. Film je sljedeći Sonyjev film u Spider-Man spin-off svemiru, koji je započeo prošle godine filmom Venom. Morbius prati Michaela Morbiusa, znanstvenika koji sam sebe slučajno pretvori u vampira. Jared Leto će glumiti Morbiusa, a nedavno se filmu priključio i Matt Smith u za sada nepoznatoj ulozi.

Kako sada izgleda, čini se da će srpanj sljedeće godine biti vrlo zaposlen. Christopher Nolan nije stranac blockbusterima, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li se njegova publika preklapati s Ghostbusters 3 ili Morbius. Mislim da neće, ali on je toliko isprofiliran redatelj, da gotovo svi žele vidjeti njegov film.

Za sve što izlazi u 2019., pogledajte u našem popisu najiščekivanijih filmova 2019. godine.

Similar Posts