Guardians of the Galaxy 3 bit će Smješten Desetljeće Nakon Vol. 2 (barem)

Guardians of the Galaxy 3 bit će Smješten Desetljeće Nakon Vol. 2 (barem)

Kada god Guardians of the Galaxy Vol. 3 dođe u kina, kraj James Gunnove trilogije će biti smješten barem desetljeće nakon događaja u filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2. Iako dio Marvelovog Filmskog Svemira, dva prijašnja filma iz te franšize su uglavnom bila lišena većeg tekućeg pripovijedanja. Guardians of the Galaxy Vol. 2 je bio smješten samo nekoliko mjeseci nakon prvog filma unatoč tome što je u kina došao tri godine kasnije.

Međutim, kraj Vol. 2 filma je skočio nekoliko godina naprijed kako bi približio Guardianse verzijama koje su se pojavile u Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. Gunn je već potvrdio da će se Guardians of the Galaxy Vol. 3 odvijati nakon događaja u ta dva Avengers filma. To garantira da će se ovaj treći Guardians film odvijati barem desetljeće nakon Vol. 2 zahvaljujući tome kako se drastično promijenila vremenska crta MCUa nakon Avengers: Endgame.

Guardians of the Galaxy 3 bit će Smješten Desetljeće Nakon Vol. 2 (barem)

Endgame je imao skok od pet godina koji je pomakao vremensku crtu MCUa iz 2018. u 2023. godinu. S obzirom na sve što se događalo prije tog skoka, mi vjerujemo da, točnije, Avengers: Endgame je završio pred kraj 2023. godine, sa Spider-Man: Far From Home koji je odveo MCU u 2024. S Guardians of the Galaxy Vol. 2 koji je smješten negdje u 2014. godinu, to već stvara razmak između njega i Guardians of the Galaxy Vol. 3 na devet godina, ako bi ovaj nastavio odmah iza Endgame filma. Ali je vrlo vjerojatno da će proći još neko vrijeme nakon finala Endgame filma do početka Guardians of the Galaxy Vol. 3 otvaranja, što će postaviti film cijelo desetljeće nakon njegovog prethodnika.

Ono što će najvjerojatnije stvoriti taj prolaz vremena između Endgame i Guardians of the Galaxy Vol. 3 je završetak posljednjeg Avengers filma. Na kraju, Thor se na Benatar s Rocketom i kroz šalu naziva ekipu filma Asgardians of the Galaxy. I dok se to u početku činilo da je napravljeno kako bi se Thor pojavio u Guardians of the Galaxy Vol. 3, sada bi to moglo biti obrnuto i Guardiansi bi se mogli pojaviti u Thor: Love and Thunder. Taika Waititijev film dolazi prvi u kina, tako da bi to moglo biti mjesto gdje Thor napušta svoje novo stečene prijatelje. A osim ako Thor 4 ne započne odmah nakon Avengers: Endgame filma i Vol. 3 direktno nakon njega, onda će desetljeće biti točno.

To će biti jako veliki razmak za Guardians likove, ali na svu sreću imali smo ih prilike viđati u drugim filmovima. Igrali su veliku ulogu u Infinity War, pamtljive uloge u Endgame, a mogli bi poslužiti i za započeti Thor: Love and Thunder 2021. godine.

Osim što će u filmu proći puno vremena, jednako će biti i nama fanovima koji smo trebali uskoro dobiti ovaj nastavak. Guardians of the Galaxy Vol. 3 je originalno trebao izaći u svibnju 2020. godine, međutim zbog, prvo otkaza, pa onda vraćanja redatelja Jamesa Gunna – koji sada radi na DC projektu Suicide Squad – morat ćemo pričekati duže nego smo na to navikli. Ako se ne dogode neke ogromne promjene, Guardians of the Galaxy Vol. 3 gotovo sigurno nećemo vidjeti u kinima prije 2022. godine, što bi bilo šest godina razmaka između dva nastavka.

Similar Posts