Spider-Man: Far From Home Producent nas Zadirkuje Dolaskom Sinister Six u MCU

Spider-Man: Far From Home Producent nas Zadirkuje Dolaskom Sinister Six u MCU

Ako je Spider-Man: Far From Home kućno izdanje neka indikacija, budućnost sa Sinister Six bi i dalje mogla biti u izradi. Tijekom razgovora o negativcima s kojima se Spider-Man (Tom Holland) borio u svoja dva solo filma MCUa, Spider-Man producentica Amy Pascal je naglasila da je većina tih zlikovaca bila dio Sinister Sixa u nekom trenutku u Marvelovim stripovima. Kako je pričala, faturete video pokazao je isječke mnoštva negativaca uvedenih u Spider-Man: Homecoming plus Mysterio Jakea Gyllenhaala Far From Home.

“Ovi negativci koje sada imamo u našem svemiru slučajno su likovi koji se nalaze u Sinister Six,” Pascal je rekla. “Možda će se nešto dogoditi s time.” U jednom trenutku, Sony je zatražio Sinister Six scenarij od bivšeg Daredevil šefa Drewa Goddarda, jedan s kojim je studio navodno bio vrlo zadovoljan.

U Spider-Man: Homecoming filmu, fanovi su upoznati s Vulture (Michael Keaton), Shocker (Bokeem Woodbine), Tinkerer (Michael Chernus) i Scorpion (Michael Mando). Tada naravno, Gyllenhallov Mysterio bi sačinio ukupno pet zlikovaca, iako mnogi fanovi smatraju da je Tinkerer pre mal negativac da bi bio uključen u ovaj kultni zlikovski tim. Ako je to slučaj, neki drugi veliki Spideyjevi zlikovci bi se tek morali pojaviti u MCU kako bi to moglo biti izvedeno, uključujući Doc Ock, Rhino, Kraven the Hunter, Electro i pravi Sandman između ostalih ako se Marvel i Sony odluče za njihovo korištenje.

Spider-Man: Far From Home je sada dostupan u digitalnoj verziji, kao i kućnim DVD i Blu-Ray verzijama. Spider-Man 3 za sada dolazi u kina 16. srpnja 2021. godine.

Similar Posts