Marvel Black Widow promo slike PROCURILE online - prikazuju Natashu u novom odijelu i TASKMASTERA sa štitom!

Marvel Black Widow promo slike PROCURILE online – prikazuju Natashu u novom odijelu i TASKMASTERA sa štitom!

Nove promo slike za nadolazeći Marvelov film Black Widow su procurile online, a na njima se može vidjeti Natalia Alianovna “Natasha” Romanoff u novom izgledu, kao i nova slika Taskmastera koji nosi mač i štit u rukama!

Prvi Marvel Studios film u njihovoj Fazi 4 Marvelovog Filmskog Svemira će biti Black Widow, a dolazi u svibnju, mjesecu koji je obično rezerviran za najveće filmove poput Avengersa. Kao rezultat toga, očekivanja za ovaj drugi solo film sa superheroinom su jako velika, te se očekuje da bude veliki hit na kino blagajnama, kao i kod fanova.

Smješten između događaja u filmovima Captain America: Civil War i Avengers: Infinity War, Black Widow će poslati Natashu Romanoff natrag u Rusiju gdje će se ona sukobiti s Red Guardianom i Taskmasterom.

U ovoj galeriji procurjelih promo slika, ne samo da smo dobili prvi detaljni i izbliza pogled na Natashino novo odijelo, nego smo dobili i nevjerojatnu sliku Taskmastera kako drži mač i štit koji će koristiti u filmu. Ako ste sumnjali u ono što smo do sada vidjeli od negativca, ovo vam može promijeniti mišljenje … ili ne!

Scarlett Johansson je potvrdila da će se Black Widow film odvijati nakon događanja u filmu Captain America: Civil War, što je zaključilo da je Natasha Romanoff bila prisiljena na skrivanje nakon pomaganja bjeguncu Steveu Rogersu. Međutim, Scarlett Johansson dodaje da će Black Widow film svejedno istražiti neke dijelove Natashine prošlosti puno prije nego su se Avengersi raspali u Captain America: Civil War.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Black Widow dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts