Recenzija: Gringo (2018) - Svijet filma

Recenzija: Gringo (2018)

Pogledali smo akcijsku crnu komediju, u kojoj glume Charlize Theron, Amanda Seyfried i Joel Edgerton, Gringo. Našu recenziju filma Gringo pročitajte u članku. 

Datum izlaska:

09. ožujak 2018

Žanr:

Akcija, komedija, drama

Redatelj:

Nash Edgerton

Scenarist:

Anthony Tambakis, Matthew Stone

Glumci:

Amanda Seyfried, Charlize Theron, Joel Edgerton

Radnja ukratko:

Ova akcijska crna komedija istražuje preživljavanje biznismena Harold Soyinka (David Oyelowo) kada pređe liniju poštenog čovjeka i postane traženi kriminalac.

Trailer: Gringo (2018) - Svijet filma

Gringo je Američka akcijska komedija, redatelja Nash Edgerton i scenarista Anthony Tambakis, Matthew Stone. Zvijezde filma su David Oyelowo, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Charlize Theron, Thandie Newton, Yul Vazquez i Sharlto Copley.

Gringo je trebao biti crna, satirična komedija, koja bi vas cijeli film držala nasmijane i to na neki odrasli način, s obzirom na to da je film R-Rated, pa nije za mlađe od 17 godina. Nažalost upravo suprotno se dogodilo.

Od priče ionako nitko nije ništa očekivao, ali barem sam taj humor očekivao na nivou, neke odlične dijaloge i slično. Ništa od toga se nije dogodilo. Humor je baš za djecu i totalno su promašili s R-Ratingom jer ovo bi jedino djeci moglo biti smiješno.

Likovi su potpuno jednodimenzionalni, maksimalno isforsirani u filmu, ubacivani bez imalo razmišljanja tijekom izrade scenarija, ma potpuno promašen film. Toliko filmskih zvijezda na okupu, a ti ne napraviš ništa. Jedini koliko toliko dobar lik je Elaine (Charlize Theron), kojoj ovakve uloge zavodnice sa planom odlično leže, a i tu je ona znatno bolja od lika koji glumi.

Ako vam je dosadno, nemate što gledati, možete pogledati ovaj film za opustiti se i pustiti mozak na pašu. Ako tražite nešto više, morat ćete negdje dalje potražiti.

Similar Posts