Henry Cavillov Witcher susreće se sa Supermanom u fantastičnoj fanovskoj slici

Henry Cavillov Witcher susreće se sa Supermanom u fantastičnoj fanovskoj slici

Od sve glumačke ekipe Netflixove The Witcher serije, Henry Cavill je daleko najpoznatije ime. Glumac je portretirao Supermana u nekoliko filmova, a nedavno je čak glumio i u Mission: Impossible filmu. Sada se Cavill još jednom našao u vodećoj ulozi u Netflixovoj The Witcher seriji, Geralta of Rivia. Možda ne mislite da bi ta uloga imala ikakve veze s njegovim pogledom na Clarka Kenta, ali poznati digitalni umjetnik BossLogic kombinirao je njih dvoje u jedno.

Kao što možete vidjeti ispod, BossLogic je uzeo glavu Geralt of Rivie i spojio je na tijelo Supermana. Također je kombinirao različite boje zbog kojih cijela stvar izgleda mnogo zlobnije no što bi Superman ili čak Geralt iz Rivije izgledao normalno. Ovo izgleda poput Kryptoniana koji se možda pridružio generalu Zodu, a ne s ljudima na Zemlji. Bilo kako bilo, ova slike izgleda fantastično.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

“The S stands for Hmmm” @henrycavill #SuperWitcher

Objavu dijeli Bosslogic (@bosslogic)

Nedavno smo pisali o tome da je Mark Hamill izjavio kako bi volio glumiti ostarjelog witchera Vesemira, a kako bi on mogao izgledati, ponovno zahvaljujući BossLogicu, možete vidjeti ovdje.

Recite nam što mislite o ovom spoju Henry Cavillovog Witchera i Supermana?

Similar Posts