'Train To Busan' dobiva nastavak!

Train To Busan 2 otkrivena radnja i glavni glumci filma

Donosimo vam radnju i glumačku postavu vrlo iščekivanog nastavka filma ‘Train to Busan’, redatelja Yeon Sang Ho, koji se također vraća za ovaj nastavak.

Radnog naziva ‘Bando’ ili doslovno “poluotok”, ovaj nastavak hit post-apokaliptičnog akcijskog zombi filma će ratiti događanja na Korejskom poluotoku nakon događanja u filmu ‘Train to Busan’. Cijeli poluotok postao je nenastanjiva pustinja 4 godine nakon preuzimanja zombija; međutim, male grupe ljudi još uvijek su tamo zarobljeni, čekajući bez sigurnosti da ih se spasi.

Train To Busan 2 otkrivena radnja i glavni glumci filma

Glavni muški glumac u Train to Busan Bando je Kang Dong Won u ulozi Jung Suka. Očekuje se da će se glumac opako boriti protiv zombija, zajedno s glumicom Lee Jung Hyun u ulozi Min Jung. Sama Min Jung ima također veliku volju preživjeti ovaj apokaliptični poluotok, opremljeni s beskrajnom nadom i vodstvom. Sljedeća je mlada glumica Lee Rae koja će glumiti Joon Yi, dok će veteranski glumac Kwon Hae Hyo preuzeti ulogu najstarijeg preživjelog člana Min Jungine ekipe, Kim Noh Ina. Za kraj, raznovrsni glumac Kim Min Jae i glumac početnik Goo Kyo Hwan igraju ključne uloge unutar snaga spašavanja poluotoka.

Snimanje filma ‘Bando’ je započelo 24. lipnja ove godine, a za sada nije poznato kada će se pojaviti u kinima. Pogledajte glumce ispod

Train To Busan 2 otkrivena radnja i glavni glumci filma

Similar Posts