Marvel potvrdio Fantastic Four film za MCU!

Marvel potvrdio Fantastic Four film za MCU!

Fantastic Four ekipa se i službeno pridružuju Marvelovom Filmskom Svemiru! Iako je Walt Disney Kompanija tek nedavno dobila prava na Fantastic Four i X-Men, Marvel je već otkrio fanovima da oni donose Fantastic Four u MCU u bliskoj budućnosti. Međutim, ne otkrivaju baš točno kada će se to dogoditi.

Posljednjih nekoliko godina, 20th Century Fox je dva puta pokušao napraviti Fantastic Four u epsku filmsku seriju; prvi pokušaj je bio Tim Storyjev Fantastic Four iz 2005. – u kojem su glumili Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans i Michael Chiklis – koji je čak i dobio nastavak. Drugi, međutim, nije bio tako uspješan. Josh Trankov kritički užasno ocijenjen Fantastic Four reboot iz 2015. – u kojem su glumili Miles Teller, Kata Mara, Michael B. Jordan i Jamie Bell – nije uspio ni otplatiti troškove studia za njegovo pravljenje. Ali sada, s Marvelom kao rukovodiocem filma, fanovi se nadaju da napokon mogu dobiti pravi Fantastic Four film, koji je sada u ranoj fazi razvoja.

Marvel potvrdio Fantastic Four film za MCU!

Na kraju Marvelovog panela u Dvorani H na San Diego Comic-Conu 2019, Marvel Studios predsjednik Kevin Feige je potvrdio da je Fantastic Four film na putu, iako se ogradio od dijeljenja drugih detalja oko filma osim da je u ranom razvoju. S obzirom na to da je studio najavio samo serije i filmove do 2021. godine, moguće je (moguće) da bi Fantastic Four film mogao izaći 2022. ili 2023. godine.

Naravno, potvrda da je Fantastic Four film na putu je tek početak. Treba se pronaći redatelj, scenaristi i ostatak ekipe, kao i glumci koji će utjeloviti Mister Fantastica, Invisible Woman, Human Torch i The Thing. Također, bit će vrlo zanimljivo vidjeti tko će biti negativac filma. Fox je već koristio Doctor Dooma i to dva puta i to se nije pokazalo dobrim. S obzirom na to što Marvel radi sa Spider-Man filmovima, prikazuje samo negativce koje još nismo imali prilike vidjeti, mogla bi ista budućnost čekati i Fantastic Four. Ja se ipak nadam Doctor Doomu, ali u nekoj ulozi poput one koju je do sada imao Loki.

Similar Posts