Chris Pine & Chris Hemsworth odustali od pregovaranja za ‘Star Trek 4’!

Chris Pine & Chris Hemsworth odustali od pregovaranja za ‘Star Trek 4’!

Stigli su izvještaji da su Chris Pine i Chris Hemsworth odustali od pregovora za repriziranje svojih uloga u ‘Star Trek 4’ filmu! 

Nakon dobrih vijesti zadnjih dana, tjedana i mjeseci, za ljubitelje Star Trek franšize, sada je uslijedio hladan tuš i veliko iznenađenje. Pričalo se o novim serijama iz Star Trek svemira, ona s kapetanom Picardom je i službeno potvrđena, te o barem dva nova filma, jedan koji bi trebao raditi Quentin Tarantino. Sve je to fanovima Star Treka sigurno bilo jako drago za čuti. Nažalost sada je The Hollywood Reporter objavio da su pukli pregovori između s jedne strane Chris Pine i Chris Hemsworth, a s druge strane Paramounta, koji ima prava na Star Trek filmove.

Chris Pine & Chris Hemsworth odustali od pregovaranja za ‘Star Trek 4’!

Prema informacijama, studio želi smanjiti plaće, mijenjajući ugovore koje glumci već imaju, a glavni razlog tome je razočaravajuć odaziv na kino blagajnama filma Star Trek Beyond. Rezultat toga je da su Pine i Hemsworth odustali od trenutnih razgovora. Star Trek Beyond je zaradio diljem svijeta ukupno $343 milijuna, na budžet od $190 milijuna. Studio je navodno izgubio novac na filmu prema izjavi jednog od ljudi povezanih s tim filmom.

Jessica Jones redateljica S.J. Clarkson treba režirati Star Trek 4 po skripti napisanoj od J.D. Payne i Patrick McKay. Clarkson će ući u povijest s filmom Star Trek 4, kao prva redateljica u ovoj franšizi.

JJ Abrams i Lindsey Weber će producirati projekt kroz svoj Bad Robot sa Skydance CEO David Ellison i Dana Goldberg koji će biti izvršni producenti. Ovaj projekt je odvojen od skripte koju je Mark L. Smith napisao za Quentin Tarantinov Star Trek film, koji bi trebao izaći nakon Star Trek 4.

Vjerujem da tu još ništa nije gotovo i da će se svi vratiti za stol. Ne vidim smisao praviti novi film, s tom postavom, bez barem jednog kapetana (Chris Pine je u ovoj priči puno važniji).

Similar Posts