Trailer: Thor: Ragnarok (2017)

‘Thor 4’ je vrlo moguć, Taika Waititi se vraća kao redatelj

Iz Disneyevih izvora dolaze glasine da će se omiljeni superheroj i Bog Groma Thor vratiti u Marvel Filmski Svemir (MCU) u svom četvrtom solo filmu, a prvi korak prema tom filmu je vijest da se Taika Waititi vraća kao redatelj.

Taika Waititi, novozelandski redatelj i komičar je režirao Thor: Ragnarok, film koji je spasio Thor trilogiju nakon dva relativno prosječna filma. Waititi je u filmu glumio i Korga, komičnog lika koji je dodatno pridonio kompletnom humorističnom ambijentu filma, ulogu je reprizirao i u filmu Avengers Endgame.

Avengers: Endgame debeli Thor dobio službeno ime od Marvela

Chris Hemsworth, koji je glumio Thora u tri njegova solo filma i još četiri Avengers filma, bio je najotvoreniji da nastavi igrati ulogu nakon Infinity Sage MCU-a. S obzirom na završetak Endgamea, njegov povratak je vrlo moguć i u nadolazećem filmu Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Thor je u Endgameu donekle napustio svoje herojske manire, odao se alkoholu što mu je nabilo kilažu, stvorilo pivsku škembu i bradu koja je gotovo istovjetna onoj Djeda Mraza. No Thor je i dalje moćniji nego ikad, a sigurno da bi bilo super da se barem netko od originalne Avengers postave ostane na još par filmova jer nakon odlaska RDJ-a i Chris Evansa. Ako ništa drugo, barem dok si Thor ne vrati pločice na trbuh.

Chris Hemsworth je nedavno rekao da će uzeti manju pauzu od glume, ali s obzirom da Marvel ima zasigurno gomilu projekata na čekanju (za koje mi još ne znamo, ali budemo uskoro), sigurno je da snimanje tog izglednog četvrtog Thor filma neće početi ni sutra ni prekosutra. Ali ako će ga zaista snimiti, nama nije apsolutno nikakav problem čekati (because that’s what Marvel fans do!).

Možda je glupo pitanje, ali kakvo je vaše mišljenje o četvrtom Thor filmu? Mislite li da će taj film objasniti i onaj relativni plot hole kada je Loki mazuo Teserakt i zbrisao u neku alternativnu stvarnost?

Similar Posts