Marvel promovira The Eternals prije Comic-Cona

Marvel promovira The Eternals prije Comic-Cona

Marvel će imati veliku prezentaciju na nadolazećem Comic-Conu, koju započinje za dva dana (petak, 19.07.), i u obliku Marvel Comics i Marvel Studios. Marvel trenutno ima mnoštvo događanja u stripovima, a osobito Absolute Carnage, ali filmska strana je poprilično misterioznija. To je zato što je njihov Spider-Man: Far From Home pravi završetak Faze 3 Marvelovog Filmskog Svemira, a nakon njega još ni jedan film nije službeno potvrđen. Postoje neki za koje smo sigurni da ćemo ih vidjeti, ali ništa još nije Marvel službeno potvrdio. Međutim, ovo njihovo zadirkivanje naslućuje da će The Eternals dobiti svijetla reflektora na tom Comic-Conu.

Marvel promovira The Eternals prije Comic-Cona

Marvel je putem društvenih medija podijelio vrlo zanimljiv post s filmom The Eternals. Oni su podijelili sliku grupe i dodali natpis “Tko su Eternali? Upoznajte se s ovom bogovima-nalik rasom super-bića u novoj #MarvelUnlimited listi čitanja: http://bit.ly/2M0S6pA

Ako odete na link dobit ćete puni opis grupe, kao i neke od njihovih najvećih priča, uključujući 1976. Eternals, seriju od Jack Kirbyja i Neil Gaimanovu seriju stripova Eternals (2006), te priče u kojima možete saznati više o likovima poput Ikarisa, Thene, Sersi, Makkaria i drugih.

Evo i službenog opisa, koji nam daje indikacije o čemu će se u filmu raditi.

“Priča o ‘THE ETERNALS’ je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.”

Napisali Matthew i Ryan Firpo (Ruin) u režiji Chloé Zhao (The Rider), The Eternals će dovesti u život drevne ljude kozmičkih moći po prvi puta u MCU.

Pa zašto je ovo važno? Samo po sebi, ovo je samo informativni post, ali s obzirom na to da izlazi u tjednu kada nam dolazi Comic-Con, oni vjerojatno žele pripremiti fanove koji nisu toliko upoznati s Eternalima na ono što ih čeka na Comic-Conu, a i u budućnosti u filmu.

Mi već znamo da Marvelov film The Eternals stiže, ali ne znamo puno više od toga, tako da je ova Marvelova objava solidan pokazatelj da ćemo dobiti više detalja tijekom godišnjeg događaja na Comic-Conu. Naravno, moglo bi biti ništa, ali čini se čudnim da bi nas Marvel priprema za jednu manje poznatu grupu bez razloga.

Similar Posts