zeus-fighting-ares-in-wonder-womanpng

Nova ‘Justice League’ slika otkriva pogled na Zack Snyderovog Aresa & Zeusa

Slika iza kulisa snimanja filma Justice League otkriva Zeusa i Aresa te kaže da je trebala biti epska bitka između Darkseida & Aresa. Zack Snyderov Justice League je imao scenu pogleda u prošlost u kojoj prikazuje Steppenwolfov prvi pokušaj osvajanja Zemlje, što je rezultiralo porazom negativca i njegovih snaga od ujedinjenih vojski ljudi, Amazonki i Atlantiđana. Dok su Zeus i Ares bili među onima koji su se borili da spriječe Steppenwolfa da preuzme Zemlju, fanovima je dan samo relativno kratak pogled na Olimpijce u akciji. Međutim, fotografije iza Zack Snyderovog Justice League, nude fanovima bolji pogled na Zeusa i Aresa u punom oklopu.

Možete vidjeti slike Aresa i Zeusa u Zack Snyderovom Justice League ispod:

Da li biste uživali vidjeti više Zeusa i Aresa u Zack Snyderovom Justice League.

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera.

U režiji Zacka Snydera, zvijezde filma Justice League su Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons i Ciaran Hinds.

Similar Posts