Vin Dieselov Fast And Furious 9 video pokazuje 'Svetište Doma'

Vin Dieselov Fast And Furious 9 video pokazuje ‘Svetište Doma’

Vin Diesel je zauzet pripremajući se za film Fast And Furious 9, ažurirajući obožavatelje na svakom koraku. Objavljuje fotografije svojih impresivnih mišića, u slučaju da zaboravimo da je opak, ali čak i tvrdokorni momci trebaju mirno mjesto za razmišljanje. Izgleda da se Dieselov prostor za Fast 9 zove ‘Svetište Domu’, u čast njegovog lika, Dominik “Dom” Toretto. U videu pogledajte dio ‘Domovog Svetišta’:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

More to come… #Fast9 2020

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)

Kao što je Vin Diesel pokazao u svom Instagram videu, jedan od Fast filmova uvijek igra u pozadini svetišta kako bi ga zadržao u pravom načinu razmišljanja:

“To je vrsta utočišta u koje se upuštam da se pripremim za sljedeće poglavlje. Stvorili smo ga prije nego što sam otišao u London na predprodukciju u veljači. Stoga to je bio pravi blagoslov imati ovaj tihi prostor za razmišljanje o zadatku koji nam je pri ruci, i monumentalnoj mogućnosti za ovo sljedeće poglavlje.”

Vin Dieselov Fast And Furious 9 video pokazuje 'Svetište Doma'

Vin Diesel objavljuje neke misli o Fast 9 putem društvenih medija, ali općenito ne znamo previše o devetom filmu iz franšizi. Fast 9 će se, kako se izvješćuje, početi snimati krajem lipnja u studijima Warner Bros. u Leavesdenu izvan Londona. Za Justina Lina se kaže da se vraća kao redatelj.

Brzi i žestoki 9 trenutno je zakazan za otvaranje 22. svibnja 2020., a iza njega je 10. film koji obilježava završni film u seriji.Potvrđeno je da se Jordana Brewster (Mia Toretto) vraća za Fast 9, ali zadnji put smo čuli kako Michelle Rodriguez (Letty Ortiz) nije bila sigurna da će se vratiti, ovisi o scenariju. Tako da službena potvrda glumaca i radnja filma još uvijek nisu poznati.

Za sada imamo duboko promišljena razmišljanja Vin Diesel-a, uključujući i ovaj pogled u prošlost s Paulom Walkerom (Brian O’Conner), koji je franšizu s Dieselom pokrenuo 2001. godine u The Fast and the Furious.

Similar Posts