Kingsman 3 dobio datum izlaska

Kingsman 3 dobio datum izlaska

Taron Egerton će se vratiti kao Eggsy u nadolazećem Kingsman 3 filmu, za koji se ponovno Matthew Vaughn vraća režirati. 

20th Century Fox je pronašao novu franšizu kroz um Matthew Vaughn u Kingsman, nakon što im je on napravio uspješan reboot X-Men franšize filmom X-Men: First Class. Vaughn je adaptirao Mark Millerovu stripovsku seriju Kingsman na velike ekrane prvi puta u 2014. godini. Kingsman: The Secret Service je bio veliki hit, te je dobio odlične kritike i zaradio $400 milijuna diljem svijeta. Fox je naravno napravio nastavak prošle godine filmom Kingsman: The Golden Circle, koji je zaradio gotovo jednako novaca, ali nije tako dobro prihvaćen.

Kingsman: The Secret Service (2014)

Unatoč lošijoj kvaliteti nastavka, planovi za nove Kingsman filmove i spinoffove nisu zastali. To je potvrđeno kada je nedavno otkriveno da Kingsman 3 treba započeti sa snimanjem početkom 2019. godine. Vaughn se vraća režirati, a Egerton se vraća glumiti, zajedno s Colin Firth. Sada fanovi napokon mogu saznati kada će vidjeti završetak trilogije.
Povezano: 3 nova Kingsman filma i TV serija u dolasku!

Exhibitor Relations je podijelio vijesti o izlasku trećeg Kingsman filma. Ovaj za sada bez naziva treći nastavak dolazi u kina 08. studenog 2019. godine. Ovo je do sada najkasniji datum iz franšize, prvi dio je izašao u ožujku, a njegov nastavak u rujnu. Fox se vjerojatno nada da će mu to kasnije pozicioniranje omogućiti najveću do sada zaradu Kingsman franšize. Inače taj datum je nedavno oslobođen, kada je Bond 25 odgođen za 2020. godinu, a čini se kako je Fox u tome ugledao savršenu priliku. Iako se neće morati boriti s Bondom, morat će sa Sonic the Hedgehog i Roland Emmerichovim filmom katastrofe Midway. S druge strane, Wonder Woman 1984 izlazi samo tjedan dana prije njega, a Tim Millerov Terminator dolazi tjedan dana kasnije. Definitivno mu baš neće biti lako.

Ako Vaughn planira da i dalje praviti filmove, spinoffove i serije iz ove franšize ovaj film će morati biti hit, kako bi zadovoljio, uskoro nove vlasnike, Disney.

Similar Posts