Alternativna post-credit scena filma 'Iron Man' spominje X-Men i Spider-Mana [video u članku]

Disney potvrdio da Kevin Feige preuzima X-Men filmove!

Direktor tvrtke Disney potvrdio da Marvel Studios Kevin Feige preuzima X-Men franšizu nakon spajanja!

S Disney i 21st Century Fox dogovorom koji će uskoro postati stvarnost, Disney CEO Bob Iger je pojasnio neke stvari o planu u budućnosti, a to definitivno ubraja Kevin Feigea u liderskoj poziciji.

Iger je pričao s THR o raznim temama povezanim s Disney, a to uključuje i plan razvoja 20th Century Fox Marvel vlasništva. To vlasništvo uključuje X-Men i Fantastic Four, a u jednom trenutku je upitan hoće li Marvel obuhvatiti i X-Men franšizu, te hoće li Feige biti glavni i odgovorni za to.

“Mislim da to ima smisla,” Iger je rekao. “Želim biti oprezan ovdje zbog stvari koje su u komunikaciji s ljudima iz Foxa, ali mislim da oni to znaju. Ima smisla da cijeli Marvel nadgleda jedna osoba. Ne bi trebala biti dva Marvela.”

To je pratilo pitanje “znači Deadpool bi mogao postati Avenger?”

“Kevin ima puno ideja,” rekao je Iger. “Ja ne sugeriram da je to jedna od njih. Ali tko zna?”

Iger se također osvrnuo na to kako planiraju uključiti sve te talentirane ljude koji im dolaze iz 20th Century Fox:

“Vrlo dobro pitanje. Mi ćemo uzeti najbolje ljude iz obje kompanije i to su oni koji će zapravo biti na igralištu za nas. Što znači da će talent prevladati. Fox Searchlight je odličan primjer. Vi gledate na FX, NatGeo. Da, vi kupujete knjižnice i brendove, ali također kupujete i ljude. Neću trenutno govoriti o pojedinačnim ljudima osim što ću reći da sam se susreo s gotovo svim višim menadžmentskim timom u Fox i ne samo da sam potpuno uključen u suradnju s njima oko toga koje bi oni uloge mogli imati, nego sam uzbuđen oko novih planova koje ćemo praviti.”
Izgledi su da većinu tih promjena nećemo vidjeti do debelo unutar 2019. godine i poslije, jer se još ni dogovor nije do kraja završio. Ipak, ne možemo ne sanjati o sceni gdje će se X-Meni susresti s Avengersima, a siguran sam da i ostali fanovi tako misle.

I dok X-Meni neće biti dio toga, Marvelove heroje ćemo iduće godine moći vidjeti okupljene u Avengers 4.

Captain Marvel dolazi 08. ožujka 2019. godine, a četvrti Avengers film 03. svibnja 2019., dok je Spider-Man: Far From Home na redu 05. srpnja 2019.

Similar Posts