Alternativna post-credit scena filma 'Iron Man' spominje X-Men i Spider-Mana [video u članku]

Marvel će navodno dovesti sve nove glumce za X-Men likove, osim Deadpoola

Marvel šef Kevin Fiege navodno planira promijeniti cijelu glumačku postavu X-Mena i potpuno izmijeniti prići, čini se kako je jedini nedodirljivi Ryan Reynoldsov Deadpool.

Disney/Fox spajanje je vrlo blizu gotovog, a to znači da će X-Men i Deadpool postati dio Marvel Filmskog Svemira. Pa što će se onda dogoditi s tom franšizom?

Pa navodno, Marvel šef, Kevin Fiege planira potpuno izmijeniti X-Men glumačku postavu, osim Deadpoola, kao i priču dosadašnjeg X-Men svemira.

Nova glumačka postava će navodno obuhvaćati relativno poznate glumce u njihovim srednjim do kasnih 20tih godina, dok će Xavier i Magneto biti negdje između 35 i 55. godina.

Iako sam ja ljubitelj dosadašnjih X-Men likova, pogotovo James McAvoyja (Xavier) i Michael Fassbendera (Magneto), a i filmova, možda je sada kada je Hugh Jackman (Wolverine) napustio ulogu vrijeme za potpuno novim glumcima i pričom. Onu stariju postavu ne spominjem jer su oni već duže vrijeme zamijenjeni, također svi odlični.

Deadpool, međutim, je i dalje vrlo svježi ide mu jako dobro. I sigurni smo da Disney neće riskirati izgubiti fanove mijenjanjem Ryan Reynoldsa. Mislim možete li sada zamisliti da itko drugi glumi Deadpoola? Teško da bi nam ga itko drugi sada mogao zamijeniti. Većina misli isto i o Wolverineu, ali Hugh Jackman ga je glumio toliko dugo da bi im takav potez bio oprošten, a i on je već puno puta izjavio da ga ne želi više glumiti. Također, koji je smisao dobiti ga za samo još jedan film, treba im netko za budućnost.

Naravno još smo vrlo daleko od toga da dobijemo ikakvu najavu, još ni spajanje te dvije velike kompanije nije gotovo, iako bi navodno trebalo biti ovaj mjesec, ali čim nešto novo saznamo izvijestit ćemo vas.

Ostaje nam još jedan X-Men film s ovom postavom, Dark Phoenix, koji dolazi u kina 07. lipnja 2019. godine. Dakako tu je još i New Mutants, ali kod njega nisu ti isti likovi, a i veliko je pitanje hoće li uopće uspjeti doći do kina ili će biti prebačen na neku od streaming platformi.

U nastavku pogledajte trailer za X-Men: Dark Phoenix:

https://youtu.be/y7anOEqu-ak

Druge je zanimalo i ovo...