Novi pogled na deveti film i reboot Saw franšize - Spiral

Novi pogled na deveti film i reboot Saw franšize – Spiral

Nova slika iz Spirala: From the Book of Saw prikazuje glavnog detektiva Chrisa Rocka kako istražuje poznati simbol u uličici. Deveti ulazak u dugotrajnu franšizu nešto je poput ponovnog pokretanja, koristeći ustaljeni nauk o Saw franšizi kako bi ispričao novu priču povezanu s prethodnim filmovima. U iznenađujućem razvoju komičara, Rock je došao na ideju za priču i pomogao da se film razvije kao strastveni projekt.

Rock je glavna zvijezda filma, detektiv po imenu Zeke Banks, koji istražuje ubojstva povezana s Jigsaw ubojicom. Horor-triler prvotno je trebao biti izdan sredinom 2020. godine, ali je cijelu godinu pomaknut na svibanj 2021. zbog pandemije koronavirusa. Prvi trailer za Saw 9, objavljen je prije odgode filma, s novim preokretom koji otkriva da ubojica cilja policajce. U zvjezdanoj glumačkoj postavi nalaze se Samuel L. Jackson, Max Minghella i Ali Johnson. Rock i Minghella srž su priče, iako poprimaju poznati oblik umornog policajca i njegovog novog, neiskusnog partnera.

Sada je Empire objavio novu sliku iz toliko očekivanog filma, na kojoj se vidi kako Rock istražuje trag u stražnjoj uličici. Prikazani su on, Minghella i još dvojica detektiva kako gledaju poznati spiralni simbol iz franšize, koji je ovom filmu dao ime, naslikan sprejem na zidu. Znak iznad simbola jasno govori da je uličica parkiralište za policijsku postaju, što predstavlja središnju premisu filma ubojice koja cilja policajce. Kao što možete zamisliti, čini se da nitko od policajaca nije sretan što je tamo. Cijelu sliku možete vidjeti u nastavku:

Novi pogled na deveti film i reboot Saw franšize - Spiral

Trailer filma:

Similar Posts