Pogledajte Sigourney Weaver u novom Neill Blomkamp Rakka kratkom filmu

Pogledajte Sigourney Weaver u novom Neill Blomkamp Rakka kratkom filmu

Pogledajte Sigourney Weaver u borbi protiv Aliena u novom kratkom filmu Neill Blomkampa naziva Rakka.

Prošlog mjeseca redatelj Neill Blomkamp je najavio nove eksperimentalne filmove unutar Oats Studios. Već smo imali priliku vidjeti teaser trailer za taj kratki film, a sada smo dobili cijeli film od 21 minutu i način kako možete podržati rad Oats Studios ako želite.

Rakka

Rakka je kratak film o slomljenom čovječanstvu nakon invazije tehnološki razvijenije izvanzemaljske rase. Bijesni i nepopustljivi ljudi, koje upoznajemo, moraju naći dovoljno hrabrosti kako bi se nastavili boriti. Kratki film počinje tako što pripovjedač objašnjava da su ti izvanzemaljci došli na zemlju kako bi istrijebili čovječanstvo, s prvih par scena koje pokazuju kako izvanzemaljci pretvaraju ljude u robove, bičujući ih dok nose materijale na izvanzemaljski svemirski brod. Ostatak radnje pogledajte sami u filmu.

Ovaj kratki film nije cijela priča, nego tek prvi dio od tri dijela priče. Prvi dio nas upoznaje s izvanzemaljcima, poznatima po imenu The Klum, zajedno sa vođom otpora Jasperom. Drugi dio prati druga dva lika Nosh (Brandon Auret) i Amir (Eugene Khumbanyiwa). Treći dio prati Jaspera i njene vojnike u borbi protiv izvanzemaljki neprijatelja, koji su otkrili da imaju telepatske sposobnosti.

Ovaj kratki film planiraju nastaviti graditi uz pomoć fanova, koji mogu pomoći Oats Studios tako što ih mogu podržati kroz partnerstvo sa Steam platformom. Fanovi mogu kupiti paket na Steam za $4.99, koji uključuje filove za skidanje Rakka u 5.1 surround zvuku, Rakka Concept Art, Rakka Scripts i Rakka 3D Models. Neill Blomkamp je redatelj Rakka iz skripte koju je napravio zajedno sa Thomas Sweterlitsch.

Pogledajte ispod cijeli film i posjetiti stranicu Oats Studia na Steamu.

Druge je zanimalo i ovo...