Recenzija: The Endless (2017)

Pogledali smo znanstveno-fantastični, horor, triler film, The Endless! Našu recenziju filma pročitajte u članku. 

Datum izlaska filma:

06. travanj 2018

Žanr filma:

Horor, sci-fi, triler

Redatelj:

Justin Benson, Aaron Moorhead

Scenarist:

Justin Benson

Glumci:

Callie Hernandez, Emily Montague, Tate Ellington

Radnja ukratko:

Dvoje braće vračaju se u kult iz kojeg su pobjegli prije dosta godina i saznaju da su vjerovanja grupe razumnija nego su prije mislili.

The Endless je Američki znanstveno-fantastični, horor, triler film, redatelja Justin Benson i Aaron Moorhead, a Benson je i scenarist filma. Zvijezde filma su Benson, Moorhead, Callie Hernandez, Tate Ellington, Lew Temple i James Jordan. The Endless bi se mogao protumačiti kao neki tip nastavka Benson i Moorhead prijašnjeg filma, Resolution, jer se čini kao da je dio istog svemira i djelomično dijeli zaplete.

Čim počnete gledati ovaj film, odmah shvatite da ima poprilično mal budžet. Sve izgleda vrlo jeftino, odvija se u nekim brvnarama u nekoj divljini. Ipak, film je uspio ponuditi neku na trenutke zanimljivu priču, te dobre zaplete. Nažalost rasplet, kao i neko suvislo objašnjenje, nije odlučio ponuditi. Po završetku filma, nisam imao pojma što sam i zašto gledao. Ništa baš nije bilo jasno.

Gluma u filmu je blago rečeno užasna, redatelj filma Benson, koji je sebe uvrstio kao glavnog glumca, bi se definitivno trebao držati samo iza kamere. Iako ni tamo nije sjajan, ispred kamere je doslovno užasan. Rijetko viđena loša gluma i manjak ikakvog talenta.

Još bi jednu stvar dodao, a to je da mu među žanrovima stoji horor, ne znam kako su se odlučili na to jer tu nema baš ništa od horora.

Sve u svemu jedan mali, nezavisni i nisko-budžetni film, na trenutke interesantan i misteriozan, ali u globalu ništa posebno.

Trailer filma pogledajte ovdje.

Similar Posts