Recenzija: The Big Bang Theory (sezona 10)

Recenzija: The Big Bang Theory (sezona 10)

Pročitajte našu recenziju za jednu od boljih sezona Teorije Velikog Praska i jednu od najboljih sitcoma na TVu. 

Žanr serije:

Komedija, romantika

Kreator serije:

Chuck Lorre, Bill Prady

Glumci:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco

 Teorija velikog praska (2007) on IMDb

Recenzija: The Big Bang Theory (sezona 10)
The Big Bang Theory

Vjerojatno svi znaju za ovu seriju koja ide bez prestanka zadnjih deset godina i trenutno je jedna od najboljih, ako ne i najbolja humoristična serija na TVu.

Osobno mi zadnjih par sezona nije bilo pretjerano dobro i rijetko kada bi me nasmijalo, dok ne napokon ova sezona to drastično promijenila.

Odlična sezona, puna kvalitetnog humora, odlično balansiranju likova, s ipak najjačim Sheldonom i Amy, ali napokon opet vrlo dobrim Howardom, nakon dugo vremena, te jednako dobrim Rayom.

Ono što me već duže vrijeme smeta, a to se većinom i u ovoj sezoni nastavilo, su Leonard i Penny, koji apsolutno ne pridodaju ničemu u seriji. Nekako ih konstantno žele napraviti jedinima “normalnim” u seriji, a nažalost to rijetko ispadne smiješno. Jedino dobro od njih bude kada se netko drugi od likova našali na njihov račun.

Serija završava cliffhangerom, što nam naravno daje do znanja da se snima dalje, a mi vam možemo potvrditi da je serija obnovljena za 11 i 12 sezonu, što zapravo i ne čudi obzirom da je jedna od najgledanijih serija na televiziji.

Uz to uskoro dolazi spin-off serije Young Sheldon, čiji trailer i informacije i seriji možete pročitati ovdje.

Similar Posts