Recenzija: Arrow (sezona 5)

Pročitajte našu recenziju za još jednu solidnu sezonu Arrowa. 

Žanr serije:

Akcija, avantura, krimi, superhero

Kreator serije:

Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg

Glumci:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey

 Strijela (2012) on IMDb

Arrow

Završena peta sezona serije Arrow, o arogantnom bogatašu, koji nakon nesreće koju doživi završi na pustom otoku, nakon čega započinje ostatku njegova života, između ostalog kao heroja Green Arrow.

Prve tri sezone serije su bile odlične, rekao bi fantastične. Imale su nekih svojih problema, ali nažalost to je često kod serija koje imaju toliko epizoda (23 po sezoni), pa moraju malo ubiti vrijeme sa nekim vrlo lošim konverzacijama, ali odlična akcija, te jako dobri likovi su razlog što su te prve tri sezone tako dobre. Nažalost četvrta sezona je bila jako loša. Nešto što se činilo vrlo dobro su jako loše prikazali.

Ova peta sezona je napredak naspram četvrte, ali i dalje nije ni blizu prvim trima. Većina sezone je bila u najbolju ruku prosječna, ako ne i ispod toga. Sa ne pretjerano zanimljivim glavnim protivnikom, te kao i obično, često, puno previše ne važnih razgovora među likovima.

S druge strane ponudili su par novih likova, među kojima bi izdvojio odličnog Curtis Holt/Mr.Terrific (Echo Kellum) i meni možda još boljeg Rene Ramirez/Wild Dog (Rick Gonzalez).

Najbolje stvari serije ipak dolazi u zadnje dvije epizode kada je serija podsjetila na najbolje trenutke i neke od svojih najboljih sezona. Par odličnih iznenađenja, barem za one koji uspiju po internetu izbjeći spojlere koje neke stranice nažalost konstantno objavljuju (ja ih nažalost nisam uspio izbjeći), pogotovo što su zadnje dvije epizode doslovno gorile.

Onima koji nisu gledali ovu seriju svakako bi preporučio gledati, a tko je možda odustao zbog nekih malo lošijih dijelova, vrijedi nastaviti ako zbog ničeg drugog onda zbog te dvije epizode.

Serija je obnovljena za šestu sezonu od strane CW.

Ovdje možete pogledati trailer za drugi dio pete sezone.

Similar Posts