Recenzija: Underworld: Blood Wars (2016)

Ubojica vampira, Selena (Kate Beckinsale) se bori za kraj vječnog rata klana Lycana i Vampirske frakcije koja ju je izdala. 

Žanr filma:

Akcija, horor

Redatelj:

Anna Foerster

Scenarist:

Cory Goodman, Kyle Ward

Glumci:

Kate Beckinsale, Theo James, Bradley James

 Podzemni svijet: Krvavi ratovi (2016) on IMDb

Underworld: Blood Wars
Underworld: Blood Wars

Underworld: Blood Wars je peti nastavak vampirske franšize, s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi Selene, koja se stalno nalazi između svjetova vampira i Likana (vukodlaka).

Ni jedan od tih filmova mi nije bio ništa posebno, pa tako ni ovaj. Nije loš akcijski film, ali ništa drugo osim toga. Bez puno iznenađenja i s već dosta izlizanom pričom, nema puno čime iznenaditi. Osobno sam puno veći ljubitelj Resident Evil serijala.

Borbe između vampira i Likana, svaki puta iste prevare među vampirima, par izdvojenih “jačih” likova s obje strane, te Selena, koja svakim filmom postaje sve jača i jača. Nešto interesantniji glavni negativac nego u nekim od filmova, jer je ipak nešto drugačiji nego što inače budu.

U svakom slučaju film bez puno priče, s dobrim efektima, puno akcije, te za ljubitelje serijala još jedan nastavak u nizu.

S budžetom od nekih $35 milijuna zaradio je oko $78 milijuna, što je ispod svakog od ostalih nastavaka, što bi moglo značiti i da će biti zadnji, ali to ćemo još imati priliku vidjeti.

Film je gledljiv, pogotovo ljubiteljima akcije, te filmova s vampirima, a i ljubiteljima Underworld franšize filmova.

Trailer filma pogledajte ovdje.

Similar Posts