'Aquaman' prestigao 'The Dark Knight Rises' i postao DC film s najvećom zaradom

‘Aquaman’ prestigao ‘The Dark Knight Rises’ i postao DC film s najvećom zaradom

Ovog vikenda se i to dogodilo, Aquaman je prestigao The Dark Knight Rises na kino blagajnama i postao DC film s najvećom zaradom u povijesti.

Aquamanova zarada diljem svijeta je trenutno na $1.09 milijardi, a čime je prestigao The Dark Knight Rises koji je zaradio $1.085 milijardi.

Aquamanov redatelj James Wan je već komentirao Aquamanov put na vrh.

“Godinama je Aquaman bio narančasti predmet ismijavanja… Nitko se više ne smije, Wan je rekao. “A ovaj vikend, kada Kralj Atlantide prestigne Viteza Tame Gotham Cityja, narančasta će i službeno postati novo crno za Warner Bros. Ludo.”

Wan se zahvalio fanovima kada je Aquaman prešao milijardu.

“Prvenstveno, puno LJUBAVI i VELIKO HVALA fanovima i gledateljima diljem svijeta,” Wan je rekao u izjavi za The Hollywood Reporter. “Zauvijek ću biti zahvalan Jasonu što je Aquamana pretvorio u jednog od najboljih, filmskih superheroja ikada i postavio zlatni standard za ovog lika za buduće generacije.”

'Aquaman' prestigao 'The Dark Knight Rises' i postao DC film s najvećom zaradom

Aquaman je Wanov drugi film koji je prešao $1 milijardu. Prvi je bio Furious 7 u 2015. godini.

Momoa se već zahvalio fanovima za to što su napravili Aquaman najvećim na svijetu.

“Mahalo svima što su napravili Aquaman najvećim filmom u svijetu,” napisao je u Instagram postu. “Volim vas ljudi. Toliko sam ponosan na ovaj film i svima koji su radili na njemu CHEEEEEHUUUUUUUU Aloha.”

Nastavak Aquamana je već u izradi kod Warner Brosa. Glasine su da će se Wan vratiti režirati, ali neće napraviti ugovor dok ne vidi snažnu i “moravrijednu” skriptu.”

U Aquamanu glumi Momoa kao Arthur Curry, polu-čovjek princ Atlantide. Kada njegov polu-brat započne ratne vatre, Aquaman se nađe zarobljen između dva svijeta koja voli.

Wan je režirao film nakon Momoinog debija kao ovog lika u Justice League filmu iz 2017. godine. David Leslie Johnson-McGoldrick i Will Beall su napisali skriptu prema priči od Geoff Johns, Wan i Beall. Uz Momou, u filmu također glume i Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II i Nicole Kidman.

Što mislite o tome što je Aquaman postao DC film s najvećom kino zaradom? Znači li to nužno i da je najbolji film? Što mislite o ovom filmu i kako ga usporediti s The Dark Knight Rises? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts