Wesley Snipes 'najavljuje' dva nova projekta u Blade svemiru!

Marvel navodno planira novi R-Rated Blade film s Wesley Snipesom

Možemo li napokon ponovno vidjeti Blade film na velikim ekranima? Već godinama dobivamo razne glasine oko vraćanja ovog lovca na vampire na velike ekrane. Međutim, do sada ništa od tih glasina nije materijalizirano. Sada imamo primamljive glasine koje sugeriraju ne samo da je napokon došlo vrijeme, nego da će projekt biti rangiran R i da će se Wesley Snipes vratiti svojoj ulozi iz izvorne trilogije koja je započela 1998. godine.

Opet, kao i uvijek s takvim stvarima, moramo upozoriti da je to samo glasina za sada. Ne dolazi od bilo koga tko je izravno uključen u Marvel Studios, niti je bilo tko uključen u navodni projekt došao naprijed potvrditi njegovo postojanje. Međutim, u novom izvješću stoji da Marvel tiho radi na filmu o Bladeu s oznakom R, a Wesley Snipes se očekuje da se vrati u nekom obliku. U studiju se navodno čak već nalazi skripta, iako nije jasno tko ju je napisao u ovom trenutku.

Wesley Snipes 'najavljuje' dva nova projekta u Blade svemiru!

Nadalje, navodi se da će Eric Brooks, zvani Blade, trenirati svoju kćer, vjerojatno Fallon Gray sa stranica Marvel Stripova. U prošlosti je bilo dosta nagađanja da će, ako Marvel ponovno odluči napraviti Bladea s Wesleyjem Snipesom, to biti u smislu predaje baklje i da će se Fallon Gray koristiti kako bi se to dogodilo. Iako ne postoji garancija da će ovaj projekt vidjeti svjetlo dana, čak i ako se zapravo razvija iza kulisa, postoji nekoliko razloga za pomisao da u toj glasini ima nešto, ako ne i više istine.

Wesley Snipes je prošle godine pričao o tome da postoji ne jedan, već dva Blade projekta u razvoju za Marvel Studios. Ili barem da ih on sastavlja i donosi Marvelu na razgovor. To i činjenica da se Disney/Fox dogovor završava ovaj mjesec prave ovaj projekt mogućim unutar PG-13 Marvelovog Svemira Filmova. Disney predsjednik Alan Horn nedavno je izjavio kako će pod Fox banerom nastaviti praviti R-rated filmove, koje studio inače ne bi bio u mogućnosti praviti. To podrazumijeva da će oni ostaviti Fox kao samostalni studio koji će raditi pod Disneyjevim banerom. Ovome se samo nadamo, ali može bi mogli vidjeti da oni izrađuju Marvelove R-Rated filmove u budućnosti, kako bi izbjegli probleme s brendiranjima.

I dok je dosta toga još samo spekulacija, čini se neizbježnim da Disney mora početi eksperimentirati s R-rated stripovskim filmovima u nekom trenutku. Pogotovo s tako velikim uspjehom Deadpoola. A Disney jako voli novce. Zašto ne započeti taj eksperiment Bladeom?

Similar Posts