Novi Dracula film u izradi za Blumhouse i pronašao redatelja

Novi Dracula film u izradi za Blumhouse i pronašao redatelja

The Invisible Man nastavlja vrlo dobro ići na kino blagajnama, a Blumhouse tu ne planira stati i nastavlja širiti informacije o drugim projektima ‘Monsters svemira’ (koji ne postoji by the way). The Invitation redateljica Karyn Kusama će režirati novi Dracula film, prema The Hollywood Reporter.

Scenaristi/producenti Matt Manfredi i Phil Hay, koji su radili s Kusama na filmovima uključujući Invitation i Destroyer pišu scenarij: ekipa za sada čuva detalje pod velom tajne, iako znamo da će biti postavljena u suvremeno vrijeme. Iako Bram Stokerov Dracula spada u javnu domenu, a ne direktno pod Universal, Blumhouse će vjerojatno to ipak napraviti s njima jer onda otvaraju put za još njihovih ‘monster’ filmova, iako, kako je rečeno, ne planiraju praviti spojeni svemir kako se prije planiralo.

Usudio bi se reći nažalost, ovaj film neće pratiti niti na ikakav način biti povezan s vrlo dobrim filmom Dracula Untold u kojem je glavnu ulogu imao Luke Evans. Taj film nije zadovoljio na kino blagajnama te nikada nije dobio zasluženi nastavak.

Similar Posts