Dwayne Johnson najavio početak snimanja i prve detalje za film 'Red Notice'

Dwayne Johnson najavio početak snimanja i prve detalje za film ‘Red Notice’

Dwayne Johnson, jedan od najzaposlenijih glumaca zadnjih godina, objavio je da službeno započela produkcija Netflixovog filma Red Notice.

Još u ljeto 2018., Universal je najavio film sa Johnsonom i Gal Gadot u glavnim ulogama, sa Rawson Marshall Thurberom kao redateljem. Međutim, godinu dana kasnije, Universal je predao projekt u ruke Netflixu, a Netflix je nakon toga u trećoj glavoj ulozi zaposlio Ryana Reynoldsa, što dodatno povećava impresivnost ovog glumačkog kadra.

Nakon što je Gal Gadot na svom Instagram profilu otkrila da je dobila scenarij, Johnson je na svom profilu objavio da se trenutno na setu radi punom parom. Uz to, Johnson je objavio i okvirni sinopsis filma:

U svijetu međunarodnog kriminala, INTERPOL izdaje Red Notice, globalni nalog za hvatanje i uhićenje najtraženijih svjetskih kriminalaca.

Od prije je najavljeno da će Johnson glumiti INTERPOLovog agenta, koji ima zadatak privesti pravdi najtraženiju kradljivicu umjetninama, koju će glumiti Gal Gadot, i najtraženijeg svjetskog prevaranta kojeg će glumiti Ryan Reynolds. Film je najavljen kao akcijska komedija.

Johnson je već od prije surađivao sa kolegama u ovom filmu (sa Gal u filmovima Fast Five Furious 6, te sa Ryanom u Hobbs & Shaw), što pokazuje da je ova ekipa itekako brza i žestoka. Johnson nakon ovog filma kreće sa produkcijom DC filma Black Adam kojem produkcija počinje na ljeto, dok Gal nakon ovoga ima dva nova projekta – film Death on the Nile mini-seriju o životu Hedy Lamarr u kojoj će igrati naslovnu ulogu. Što se Ryana tiče, njega ćemo ovog ljeta gledati u akcijskim komedijama Free Guy The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

Dok je bio pod Universalom, Red Notice je imao zakazan datum izlaska za rujan ove godine, no kako je taj prelazak u Netflix malo usporio stvari, pretpostavlja se da neće stići prije 2021. Svakako ćemo vam javiti točan datum čim bude objavljen.

Similar Posts