‘The Flash’ film uskoro započinje snimanje

Ezra Miller potvrdio da je još uvijek Flash i da je solo film definitivno na putu

Ezra Miller, koji glumi najbržeg čovjeka na svijetu u DC Extended Universe svemiru potvrdio je da je još uvijek vezan za ulogu Flasha i da je solo film o tom superheroju definitivno u izradi i da će kad-tad ugledati svjetlo dana.

Miller je kao Barry Allen/The Flash imao svoj debi 2016. u filmu Batman V Superman: Dawn of Justice preko cameo uloge, a cameo je imao iste godine i u filmu Suicide Squad. Nakon toga je konačno konkretno predstavljen kao The Flash u filmu Justice League, a njegov solo film je bio najavljen za 2020. godinu.

Ezra Miller potvrdio da je još uvijek Flash i da je solo film definitivno na putu

Međutim, DC nije uspio pogoditi sa Justice League filmom, nije uspio postaviti daljnje temelje za svoj svemir te nije zaradio ni približno koliko se očekivalo od filma koji je okupio najveće DC likove na velikom platnu. Unatoč tome, filmovi Wonder Woman, i godinu kasnije izašli Aquaman su dali DC-u vjetar u leđa da ne odustane od ovog svog svemira, iako su Ben Affleck i Ray Fisher odustali od svojih uloga Batmana i Cyborga, a Henry Cavill i njegov Superman su još uvijek u pat-poziciji glede budućih projekata. Dosada je u istoj pat-poziciji bio i Ezra Miller sa svojim Flashom, ali sada je konačno potvrdio da on još uvijek nije raskrstio sa tom ulogom te je potvrdio da možemo u nekom izglednom budućem periodu očekivati prvi solo film uopće o najbržem čovjeku na svijetu. Na pitanje o budućim projektima, Miller je odgovorio:

Pa, reći ću vam za one projekte o kojima vam mogu reći, jer su apsolutno potvrđeni. To su Fantastic Beasts 3… film Flash… Glazbu stvaram zajedno sa Sons of an Illustrious Father, bendom u kojem sam. Također, glazbu i sam stvaram.

Film The Flash bio je najavljen da je u razvoju još u onoj prvoj fazi najavljivanja DCEU filmova (u vrijeme kada smo vjerovali da ćemo dobiti i Justice League 2), no Warner Bros. je kasnije odlučio okrenuti ploču te se nakon uspjeha Wonder Woman, Aquamana Shazama bazirati na solo filmove. Konačno je iz produkcijskog pakla izašao i film The Batman, iako će biti potpuno drugačiji od onoga što smo do prije par godina očekivali. Nastavci Wonder Woman, Aquaman Shazam su sigurno na putu, Shazam spin-off Black Adam, a tu su još i filmovi Birds of Prey The Suicide Squad koji su svojevrsni popravni ispit za također relativno fulani prvi Suicide Squad film.

Iako je već odavno ostao bez svog prvotnog redatelja, Ricka Famuyiwe, The Flash se nekako ipak pomiče prema naprijed. Kao scenaristica je najavljena Christina Hudson (koja je i scenaristica filma Birds of Prey), a postoje neke vrlo konkretne glasine da bi novo-izabrani redatelj mogao biti Andy Muschietti, koji je režirao horor film IT: Chapter 2 koji samo što nije stigao u naša kina.

Similar Posts