Henry Cavill u Supermanovom crnom odijelu i s bradom u odličnoj novoj fanovskoj slici

Henry Cavill u Supermanovom crnom odijelu i s bradom u odličnoj novoj fanovskoj slici

Sve od pojavljivanja u Justice League filmu iz 2017. godine, Henry Cavillova budućnost kao Supermana ostaje pod velikim upitnikom koje okružuje cijeli DC prošireni svemir filmova. Henry Cavill trenutno radi na drugoj sezoni Netflixove serije The Witcher, ali ovaj Britanski glumac je rekao da bi volio reprizirati ulogu Supermana na velikom ekranu.

Warner Bros. je već zamijenio Bena Afflecka Robertom Pattinsonom za The Batman, nešto što mnogi spekuliraju da bi se moglo dogoditi i s Henry Cavillovim Supermanom.

Bez obzira, nešto što mnogi DC fanovi dugo vremena čekaju vidjeti je Henry Cavill u crnom Superman odijelu za DCEU film. Justice League redatelj Zack Snyder je podijelio sliku Henryja Cavilla u crnom Superman odijelu, ali ona nažalost nikada nije pronašla svoj put do Joss Whedonove kino verzije filma. Ispod možete vidjeti kako je digitalni umjetnik Venomhology napravio odličan fanovski poster koji nam pokazuje kako je baš to moglo izgledati.

Što mislite o ovom fanovskom posteru i jeli vam žao što nismo nikada dobili priliku vidjeti Cavilla u crnom Superman odijelu?

Similar Posts