Prvi pogled na film ‘Little Women’

Pogledajte prve promotivne fotografije iz filma Little Women, u kojem će, između ostalih, glavne uloge imati i poznate glumice Meryl Streep, Laura Dern i Emma Watson.

Iako ćemo ovog Božića svi vjerojatno požuriti u kina na novi Star Wars film, određenom dijelu publike bi mogao za oko zapeti i ovaj film koji je snimljen prema istoimenoj knjizi autorice Louise May Alcott koja je izdana još davne 1868.

Film će biti povijesna drama u kojoj su u središtu radnje četiri sestre March koje postaju punoljetne tj. njihov životni put od djetinjstva do odrastanja u Americi u vrijeme nakon Građanskog Rata. Unatoč žestokoj i zapravo, nesavladivoj konkurenciji za prevlast na box-office, film izlazi za Božić je sama radnja počinje kada sestre počnu slaviti svoj prvi Božić bez svog oca koji je bio u Građanskom Ratu.

Sama knjiga se vrti smatra polu-autobiografskom jer je May Alcott knjigu djelomično bazirala na svojem odnosu sa svoje tri sestre. Knjiga je u to vrijeme doživjela veliki kritički i komercijalni uspjeh, a taj uspjeh je doveo i do drugog dijela koji je u Ujedinjenom Kraljevstvu izdan kao Good Wives. Nije poznato hoće li ova ekranizacija pokriti i taj drugi dio romana.

U glavnim ulogama će glumiti Emma Watson, Florence Pugh, Saoirse Ronan i Eliza Scanlen kao četiri naslovne sestre. U ostalim ulogama će glumiti i poznate glumice Meryl Streep i Laura Dern, ali i Sasha Frolova, James Norton, Timothée Chalamet, Louis Garrel i ostali. Film će režirati Greta Gerwig, koja je i izvornu knjigu adaptirala u scenarij.

Little Women u kinima očekujemo na Božić ove godine.

Similar Posts