Marvelov fan ima najbolju ideju kako bi Deadpool 3 trebao početi

Marvelov fan ima najbolju ideju kako bi Deadpool 3 trebao početi

Marvelov obožavatelj je smislio odličan način kako uvesti Deadpoola u Marvelov Filmski Svemir. Lik kojeg glumi Ryan Reynolds je postojao u odvojenom svemiru na velikim ekranima jer je bio u vlasništvu Foxa. Sada kada je Disney kupio Fox, Deadpool i X-Men likove napokon mogu koristiti Marvel Studios i Disney. Sada, Marvelov fan je iskoristio neke od Deadpoolovih tendencija svjesnosti da je unutar filma kako bi smislio pametan način i objasnio kako je napravio skok iz Foxovih filmova u Disneyjev Marvelov Filmski Svemir.

Slično kako se Deadpool igra sa scenama iz Ferris Buehler’s Day Off i drugih popularnih naslova, ova ideja se igra s The Big Short. Poznati burzovni film prikazuje scenu s Margot Robbie koja objašnjava neke složene detalje financija izravno u kameru kako bi publici dala uvida u naredne trenutke. Ideja je imate Deadpoola kako sjedi u kadi, slično objašnjavajući kako je došao u Marvelov Filmski Svemir.

Ideja je primila poprilično odobravanja Marvelove sekcije Reddita gdje je objavljena. Pogledajte ispod objavu u kojoj Deadpool zauzima mjesto Margot Robbie iz The Big Short, ispod.

Deadpool 3 should open with / feature a scene that mimics Margot Robbie’s in The Big Short, in which he explains the corporate jargon behind the Disney-Fox merger, and how he came to be in the MCU. from r/marvelstudios

Na Badnjak, Reynolds se pojavio na Live With Kelly and Ryan kako bi promovirao svoj novi Netflixov film 6 Underground. Tijekom tog jutarnjeg šoua, glumac je rekao voditeljima da “cijela ekipa” radi na Deadpool 3. Ne samo to, nego će film biti donesen u život za Marvel Studios.

Kada će produkcija na Deadpool 3 filmu započeti i kada će film izaći za sada još nije poznato, niti Marvel Studios ima službeni datum određen za taj film.

Similar Posts