Avengers: Endgame otkrivena dužina novih scena u filmu i službena potvrda hoće li se prikazivati u Hrvatskoj

Avengers: Endgame otkrivena dužina novih scena u filmu i službena potvrda hoće li se prikazivati u Hrvatskoj

Jučer je Kevin Feige zapalio internet kada je objavio da se Avengers: Endgame vraća u kina s nekim dodatnim scenama, zahvalom na kraju filma i još par iznenađenja. Sada, samo par sati nakon te objave, saznajemo kolike će biti dužine tih novih scena u filmu, koje su navodno izbrisane scene iz originalnog Avengers: Endgame filma. A upravo nam je stigla i službena potvrda hoće li se Avengers: Endgame prikazivati u kinima u Hrvatskoj.

Nemojte očekivati da će vam glave eksplodirati od scena u ovoj novoj verziji filma, jer je dužina tih novih scena u filmu samo šest minuta! Tih šest minuta bi moglo uključivati neke zaista važne sekvence, ali teško da će biti drastično drugačije od originalnog filma.

Avengers: Endgame otkrivena dužina novih scena u filmu i službena potvrda hoće li se prikazivati u Hrvatskoj

Ova informacija dolazi sa službene stranice lanaca kina Cinemark, koji je već pustio u prodaju karte za ponovni izlazak filma. Popis prikazivanja filma Avengers: Endgame ima dužinu od 188 minuta, što je šest minuta duže od originala.

Kada je Feige prvi puta pričao o ponovnom izlasku filma, on je samo dodao da dolazi u kina sljedećeg vikenda, te da ća sadržavati neke nove scene koje nisu bile u originalnog verziji Avengers: Endgame filma.

“Mi ćemo to napraviti,” Feige je rekao o Endgameovom ponovno izlasku s novim scenama. “Ne znam jeli to već bilo objavljeno. I ne znam koliko puno… Da, mi ćemo to učiniti sljedećeg vikenda.”

Avengers: Endgame teorija savršeno objašnjava kako će heroji poništiti Thanosovo uništavanje

Ne dugo nakon te objave, Feige je razgovarao sa ScreenRantom i ponudio malo više informacija oko tih novih scena. On je dodao da će taj ponovno izlazak imati bonus scene na kraju filma, koje neće biti dodane direktno u priču.

“Nije produžena verzija filma, ali bit će verzija koja ide u kina s malo marketinškog pritiska s nekoliko novih stvari na kraju filma,” Feige je rekao. “Ako ostanete i pogledate film, nakon kredita, biti će izbrisana scena, mala zahvala i nekoliko iznenađenja. Što dolazi sljedećeg vikenda.”

Naravno, cijeli taj novi izlazak Avengers: Endgame filma je pritisak na kino blagajne u nadi da će do kraja prikazivanja uspjeti prestići Avatar i postati film s najvećom zaradom u povijesti. Hoće li im to i uspjeti, vidjeti ćemo.

Trailer: Avengers Endgame (2019)

Sada smo dobili i službene informacije o distributera Avengers: Endgame za Hrvatsku, 2iFilma, da će se ova produžena verzija prikazivati i u Hrvatskoj. Točan datum nemamo, ali pretpostavljam kao i u ostatku svijeta, od idućeg vikenda (možda sljedeći četvrtak?).

Kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.

Avengers ENDGAME (Osvetnici: Završnica) je Američki superherojski film pravljen prema timu Avengers iz Marvel stripova, produciraju ga Marvel Studios i distribuira Walt Disney Studios Motion Pictures. On je direktni nastavak na Avengers: Infinity War iz 2018. godine, nastavak na Marvel’s The Avengers (2012) i Avengers: Age of Ultron (2015), te je ukupno 22 film u Marvel Filmskom Svemiru (MCU). Redatelji filma su Anthony i Joe Russo, po scenariju sastavljenog od tima Christopher Markus i Stephen McFeely, a u njemu glume gotovo svi glumci iz prijašnjih Marvelovih filmova.

Similar Posts