keanu ree

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Nakon što je otkriveno da Marvel traži ulogu za Keanu Reevesa u svom filmskom svemiru, Marvelovi fanovi se zabavljaju idejama koga bi on mogao glumiti. Ne samo to, nego je Marvel Studios šef Kevin Feige otkrio da Marvel već dugo vremena pokušava naći pravu ulogu za Keanu Reevesa kako bi se pridružio njihovom MCU.

Pa, Marvelovi fanovi već godinama spajaju Reevesa s raznim Marvelovim likovima. Međutim, nakon ogromnih događanja u Avengers: Endgame filmu i Fazom 4 koja nam se približava, mi sada možemo napraviti puno bolju procjenu gdje bi se Keanu Reeves uklopio u MCU.

U nastavku pogledajte 10 Marvelovih likova koji bi najbolje pristajali Keanu Reevesu:

ADAM WARLOCK (27.65%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Marvelovi fanovi su željni vidjeti Adama Warlocka sve od kada je MCU krenuo u kozmičkom svijetu, filmom Guardians of the Galaxy. A od kada je post-kredit scena u Guardians of the Galaxy vol. 2 potvrdila njegovo postojanje, ostalo je samo pitanje vremena i izbora glumca kako bi ostvario svoj debi.

Warlock je umjetno biće čija je slava u Marvelovim Stripovima uključivala njegove dobre i loše strane, gdje postaje zaštitnik svemira i Infinity Stonesa. Ako je drvena osobnost namjeran dio ovog lika, onda bi malo ljudi moglo donijeti bolju zabavu i karizmu ovom liku od Keanu Reevesa.

GHOST RIDER (21.20%)

Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Ghost Rider se čini kao jedan od glavnih kandidata za Keanu Reevesa, jer mnogobrojni Marvelovi fanovi zazivaju njegovo ime u ovoj ulozi. Prvi Ghost Rider film je bio veliki hit na kino blagajnama zaradivši $228.7 milijuna, nažalost drugi je gadno prošao. Možda je sada vrijeme za novi pokušaj, a tko bi bio bolji izbor za jednog od najjačih Marvelovih likova nego Keanu.

SILVER SURFER (12.44%)

SILVER SURFER

Reeves ima pravu mješavinu stasa, hladne odvojenosti i emocionalne privlačnosti potrebne za glumiti najtragičnijeg kozmičkog heroja, Silver Surfera. Sada kada je Disney kupio Fox, samo je pitanje vremena kada će se Silver Surfer i njegov gospodar Galactus pojaviti u MCU. Ne da se solo Silver Surfer film ili zajednički Fantastic Four film moraju previše truditi kako bi bili bolji od Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filma iz 2007. godine, ali Keanu Reeves bi svakako došao kao dobar dodatak.

MOON KNIGHT (9.68%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Marvelovi fanovi već godinama čekaju da Moon Night debitira u MCU, ali čini se da je glavni problem bio koji bi format poslužio kao najbolja opcija za ovog lika, kao i tko bi trebao glumiti tu ulogu.

Jesmo li spomenuli da je Keanu Reeves jedna od najvećih zvijezda borilačkih vještina koja trenutno radi u Hollywoodu? Reeves ima fizičke glumačke predispozicije da glumi “Marvelovog Batmana”, kao i neuobičajenu karizmu s kojom bi utjelovio modernu verziju Marc Spectora (s njegovim “Moon Knight” i “Mr. Knight” personama) u kino blockbuster film.

NOVA (7.83%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Nova je jedan od najvećih prioriteta Marvel Studiosa, baš kao i izbor za ulogu Keanu Reevesa – pa zašto onda ne ubiti dvije muhe jednim udarcem?

Keanu bi bio odličan kao Richard Ryder, najveći Centurion Nova korpusa – pogotovo ako priča bude smještena nakon što je Thanos uništio zapovjedništvo Nove na Xandaru, dok je pribavljao Power Infinity Stone. Keanu bi dao odličnu dinamiku starijoj verziji Richarda Rydera koji je slomljen i razočaran nakon pada Nove korpusa, i njegova rasna raznolikost kvalificirala bi ga da bude otac latino liku kao što je mlađi Nova Sam Alexander, ako Marvel Studios želi vezati Richard Ryder / Sam Alexander podrijetlo zajedno.

NIGHTMARE (6.91%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Već se neko vrijeme spominje Nightmare kao glavni negativac filma Doctor Strange 2, a teško je zamisliti bolji izbor za tu ulogu od Keanu Reevesa.

Uloga demonskog vladara Dream Dimensiona bilo bi divno okretanje Reevesa kroz ikoničke uloge u filmovima poput Constantine i Matrixa, a nismo ga nikada još imali prilike vidjeti u ulozi “stvorenja” koja bi zahtijevala opsežnu šminku. Ako Keanu želi samo na kratko umočiti svoje prste u MCU, onda je Nightmare odlična opcija za najvjerojatnije jedan film.

THE MANDARIN / FU MANCHU (4.15%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Marvel pravi prvi film predvođen Azijskim glumcem Shang-Chi, koji će prikazati priču Marvelovog “Master of Kung Fu”. Očekuje se da glumačka ekipa bude popunjena Azijskim glumcima i/ili zvijezdama borilačkih vještina – a Keanu Reeves spada u ta oba svijeta, s obzirom na to da je jednim dijelom Kinez, te velika akcijska zvijezda.

Mnogi Marvelovi fanovi se nadaju da će Shang-Chi riješiti jednu od najvećih visećih niti MCUa, ponovnim pokretanjem oca heroja kriminalnog sindikata, Fu Manchu, kao istinske MCU verzije The Mandarina. Ako to bude put za koji će se Marvel odlučiti, onda bi izbor Keanu Reevesa u ulozi Mandarina dao glumcu ulogu koja bi bila vjerna stripovima, a i potencijalno dugoročni “big bad” Marvelovog Filmskog Svemira.

KANG / IMMORTUS (3.69%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Nakon što je Thanos izbrisan iz postojanja na kraju Avengers: Endgame filma, MCU je u potrazi za novim “Big Bad”  likom koji bi se mogao nositi s polaganim razvijanjem kroz cijelu Fazu 4. Ako uzmemo u obzir kako je Endgame otvorio vrata putovanju kroz vrijeme i drugim stvarnostima, Kang the Conqueror je bio jedan od prvih izbora Marvelovih fanova za sljedećeg glavnog negativca.

Kang ima nekoliko različitih osobnosti koje ja razvijao kroz puno godina proučavanja vremena i putovanja kroz njega kako bi utjecao na događaje i/ili pokoravao svjetove. Najpoznatiji od tih persona je “Immortus”, vremenski utjecaj i učenjak koji Kang postaje u svojim kasnijim godinama, nakon što je izgubio svoju želju za ratovanjem i osvajanjem. Vidjeti Keanu Reevesa kako se odvažuje preuzeti obje ove različite uloge bi bilo i vrlo zabavno za fanove, pogotovo kada se budu susreli oči u oči.

STARFOX (2.76%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Thanosov brat Eros (aka “Starfox”) je ključna figura The Eternals rase, te ključni igrač u važnim Marvelovim Stripovima, poput The Avengers, Guardians of the Galaxy i većoj Marvelvelovoj Stripovskoj franšizi. On je prošao veliku promjenu u modernim Marvelovim Stripovima, što ga je napravilo spremnim za uključivanje u MCU s Keanu Reevesom kao njegovim glumcem.

Eros je veliki igrač, koji ima mogućnost da uvjeri/zavede ljude stimulirajući centre za zadovoljstvo u njihovom mozgu.

NAMOR (2.30%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Nakon što je DC zaradio preko milijardu dolara na Jason Momoinom Aquamana, čini se kao da je Marvel propustio svoju priliku s podvodnim carstvom u obliku Namora, The Sub Mariner. Međutim, povezanost Keanu Reevesa s tim likom bi zasigurno promijenilo tu percepciju.

Namorova okrutnost i arogantna osobnost bila bi velika promjena u ritmu za Keanua, a on sigurno ima taj visoki i mršavi, plivački stas koji bi ga definitivno prikazao boljim podvodnim kraljem nego bi to u ovoj ulozi bio Momoa. S pravom frizurom i malo Marvelovog pomlađivanja, Keanu bi odlično mogao prikazati Namorovu priču, od mlađih dana, do kralja kakvog ga sada poznajemo.

HIGH EVOLUTIONARY (0.92%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

High Evolutionary je jedan od Marvelovih Stripovskih likova koji je s nama već desetljećima (1966), te ima poveznice s različitim Marvelovim sadržajima (Thor, Avengers, Eternals, Guardians, X-Men), ali je i dalje dovoljno nisko na listi likova da je spreman za ponovan izum.

Trenutno postoje spekulacije da će High Evolutionary u svemu od Guardians of the Galaxy vol. 3 do Marvelovih The Eternals. U čemu god da se pojavi, njegova hladna, odvojena, priroda bi bila savršena za Keanu Reevesa i savršena priliku da se pojavi u više filmova, bez da se mora previše rastegnuti.

MISTER FANTASTIC (0.46%)

12 likova koje bi Keanu Reeves mogao glumiti u Marvelovom Filmskom Svemiru

Fantastična četvorka će konačno debitirati u MCU zahvaljujući Disney-Fox ugovoru, a povezivanje Keanu Reevesovog imena s tim filmom bi zasigurno pomoglo u bježanju iz sjene koju je ostavio propali Foxov Fantastic Four film.

Reed Richards ima punu bradu u modernim pričama o F4 – a bradati Keanu Reeves definitivno  uklopio u ulogu. Najbolje od svega, moderni Marvel Stripovi imaju alternativnu verziju svemira u kojoj se Reed naziva “The Masterom”, koji je puno hladnija, proračunatija i zlobnija inačica lika. Vidjeti da Keanu glumi obje verzije Reeda, bila bi prava poslastica.

Similar Posts