Wesley Snipes 'najavljuje' dva nova projekta u Blade svemiru!

Wesley Snipes o tome tko bi trebao biti sljedeći Blade!

Fanovi Marvela ne mogu dočekati povratak legendarnog lika Blade u Marvel Filmski svemir, a sada nešto o tome ima za reći i Wesley Snipes.

Wesley Snipes zvijezda Blade trilogije filmova, oglasio se preko Twittera o tome tko bi trebao biti sljedeći Blade.

Wesley Snipes o tome tko bi trebao biti sljedeći Blade!

“Kada itko pita ‘Tko bi mogao biti sljedeći Blade?'” Snipes twitta uz pratnju pljeskajućeg emotikona, “vi već znate da postoji samo jedan Blade!”

Snipes već godinama daje nagovijestiti da njegova uloga Blade još nije završena, čak ni kada su prava na lik vraćena natrag Marvel studiju. Marvel studio predsjednik Kevin Feige zadirkuje da, iako za sada nema planova za lik, Blade je sigurno na Marvelovom radaru.

“Mislimo da bi bilo odlično. Jednog dana,” Feige je rekao. “Moj rad u Marvelu je počeo prije 17 godina i onda su postojale dvije stvari koje su pokrenule modernu eru. Jedna su X-Meni, gdje su ljudi rekli ‘o, tu ima nekog života.’ Ali par godina prije toga, tu je bio Blade. Lik za kojeg nitko nije bio čuo, pojavio se u samo nekoliko stripova Tomb of Dracula ili nešto slično tome, pretvorilo se u veliku franšizu.

Mislim da je Blade sada nasljedni lik. Mislim da bi bilo zabavno nešto napraviti s njime, jednog dana.”

Snipes je glumio Blade tri puta, u originalnom Blade filmu iz 1998, zatim Blade II 2002 i Blade: Trinity 2004 godine. U 2012 godini je objavljeno da su se prava na lik vratila Marvelu. U 2013 godini bile su glasine da Marvel ima radnu skriptu za novi Blade film.

Blade je originalno napravljen od strane Marvel Wolfman i Gene Golan i prvi puta se pojavio u Marvel The Tomb of Dracula #10 u 1973. Blade, poznatiji kao Eric Brooks, rođen je od prostitutke u Londonu, Engleska u 1929 godini. Vampir imena Deacon Frost hranio se na Brooksovoj majci dok ga je rađala, što je dalo Bladeu neke vampirske sposobnosti, ali ne i njihove nedostatke. Blade koristi te specijalne mogućnost da lovi vampire i druga čudovišta noći.

Similar Posts