Koliko je Asgardiana preživjelo nakon Avengers: Endgame filma

Koliko je Asgardiana preživjelo nakon Avengers: Endgame filma

Tijekom filmova Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame, Asgardijanci su doživjeli razne tragedije, uključujući Helino (Cate Blanchett) preuzimanje Asgardskog prijestolja, Surturovo (Clancy Brown) uništenje Asgarda, Thanosov (Josh Brolin) napada na svemirski brod s preživjelima i Thanosovu decimaciju. I dok je na kraju Endgame filma otkriveno da su oni preseljeni u maleni gradić Tønsberg, nije puno Asgardianaca preživjelo treću Fazu MCU-a. Pa koliko je onda točno Asgardijanaca ostalo živo nakon Avengers: Endgame filma?

Na svom vrhuncu, narod Asgarda se činio kao jedan mali grad s oko 50,000 stanovnika, ali nakon Endgame filma, njihov broj se smanjio na nešto ispod 1,000.

Nakon svega što im se izdogađalo, Hele, Surtura i dva puta Thanosa, njihov broj je pao na oko 750 do 1,250. Ipak, Hulkovo pucketanje Infinity Kamenjem ih je nešto vratilo, pa se može očekivati da je njihov trenutni broj negdje između 1,500 i 2,500.

Iako je na kraju Avengers: Endgame, preostala populacija Asgarda na Zemlji prilično niska, još je moguće da bi moglo biti više Asgardijanaca koji nisu bili evidentirani u ostalih Devet kraljevstva.

Budući da se Asgardska vojska činila prilično malom za vrijeme Ragnaroka, moguće je da su neki vojnici bili smješteni u drugim kraljevstvima u vrijeme Asgardovog zauzimanja od Hele. Uključujući Lady Sif (Jaimie Alexander), moglo je postojati i nekoliko Asgardijaca sličnih Valkyrie koji su samostalno krenuli istraživati ​​druge planete koji bi se mogli uvesti u Thor: Love and Thunder.

Similar Posts