Recenzija: Hobbs & Shaw (2019)

The Rock upravo najavio da je Hobbs & Shaw 2 u razvoju

Prvi spin-off kultne Fast & Furious franšize je izašao prošle godine, te je nastavio uspješnost franšize na kino blagajnama.

Film predvođen Dwayne “The Rock” Johnsonom i Jason Stathamom, možda nije bio toliko velik kao glavni filmovi koji su došli prije u franšizi, ali je i dalje uspio skupiti više nego dovoljno novaca kako bi opravdao izradu nastavka.

Tijekom Q&A na Instagramu ovog vikenda, Johnsona su fanovi upitali o Hobbs & Show 2. On je potvrdio da je film zaista u razvoju. Za sada i dalje nemaju redatelja, niti datum izlaska, ali zvuči kao da je tim iza Furious franšize spreman ići dalje s Hobbs & Show filmovima.

“Mi razvijamo sljedeći film, sljedeći [Hobbs & Shaw] film, a ja sam poprilično uzbuđen oko toga,” Johnson je rekao. “[Mi] samo moramo smisliti kreativnu ekipu i smjer u kojem želimo ići.”

To su sigurno dobre vijesti za Fast & Furious franšizu koja ih definitivno treba.  S obzirom na opasnosti oko epidemije Koronavirus, te zatvaranja kina diljem svijeta, Fast & Furious 9 je odgođen cijelih godinu dana, te sada dolazi tek 2021. godine.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw je pratio priču likova Luke Hobbs i Deckard Shaw, like glume Johnson i Statham.

Radujete li se nastavku filma Hobbs & Show?

Similar Posts