Recenzija: The Belko Experiment (2017)

Recenzija: The Belko Experiment (2017)

U poremećenom društvenom eksperimentu, grupa od 80 Amerikanaca je zaključana u svojim uredima u Bogoti, Kolumbija i naređeno im je od glasa koji dolazi iz interfona kompanije da sudjeluju u smrtonosnoj igri, ubiti ili biti ubijen. 

Žanr filma:

Akcija, horor, triler

Redatelj:

Greg McLean

Scenarist:

James Gunn

Glumci:

Sean Gunn, Michael Rooker, Adria Arjona

 The Belko Experiment (2016) on IMDb

The Belko Experiment

The Belko Experiment je Američki horor film, redatelja Greg McLean i scenarista James Gunn. Zvijezde filma su Sean Gunn, Michael Rooker, Adria Arjona, John Gallagher Jr., Tony Goldwynd i Melanie Diaz. Film je naišao na na podjeljene kritike i na budžet od $5 milijuna zaradio $10 milijuna.

Cijeli film je smješten u jednoj zgradi, a radnja filma je smišljena za vrijeme doručka. Izrazito loša priča bez i malo mozga. Radi se o tome da je neka organizacija zarobila radnike u zgradi i počela ih ubijati jednog po jednog. Nakon toga im da priliku da ubiju jedni druge kako bi preživjeli. I to je to od priče. Apsolutno nema ništa više u filmu.

Pri kraju filma su pokušali podići film nekim ružnim scenama ubojstva, čime mi je film postao samo još gori.

Na svakom koraku filma se vidi da film ima jako mali budžet, ali ti nije razlog niti opravdanje za tako lošu priču.

Glumačka ekipa je čak relativno i poznata, većinom iz serija, a dosta ih ima vrlo kratku ulogu u filmu. Uglavnom svi oni su očajno odglumili. Vrlo vjerojatno nisu imali novaca scene ponavljati.

Što se tiče vizualnih efekata tu nema brige. Uopće ih nema. Malo su pokušali sa tih par brutalnih ubojstva pri kraju, ali i to izgleda poprilično loše.

Mislim da ima puno boljih filmova za gledati, pa čak i takvih sa malim budžetom, poput nedavno recenziranog Get Out i nešto starijeg The Girl With All The Gifts, oba horori.

Similar Posts