Avatar 2 odgođen, opet, zajedno sa svim svojim nastavcima!

Avatar 2 odgođen, opet, zajedno sa svim svojim nastavcima!

Iskreno, više ne znamo jel ovo skrivena kamera ili nas netko otvoreno zaj*****, ali sa dugoočekivanim nastavkom Avatara nikako na zelenu granu. Nakon nebrojnih odgoda, danas se dogodila još jedna, i to ponovno za još godinu dana.

Disney je upravo objavio ogromno restrukturiranje svog kalendara izlazaka, što je za očekivati ​​s obzirom na to da je gotovo svaka produkcija u Hollywoodu u čekanju zbog pandemije koronavirusa. Učinivši to, studio je otkrio da je dugoočekivani Avatar Jamesa Camerona među filmovima koji se guraju prema natrag, što je povijesno gledano još jedna vijest koju bismo trebali očekivati.

Avatar 2, koji je nastavio proizvodnju na Novom Zelandu ranije ovog ljeta nakon dvomjesečne obustave, prvobitno je trebao biti objavljen u prosincu 2021. godine. Film je sada pomaknut na 16. prosinca 2022. U međuvremenu, Avatar 3 pomiješan je s prosinca 2023. do 20. prosinca 2024 .; Avatar 4 premješten je iz prosinca 2025. u 18. prosinca 2026 .; i Avatar 5 je gurnut od prosinca 2027. do 22. prosinca 2028. Zanimljivo, Disney još uvijek drži strategije za praznična izdanja, koja se pokazala uspješnim za original iz 2009. godine. Da, dobro ste pročitali – trenutno smo na putu da vidimo Avatar 2 jedva 13 godina nakon debija prvog filma. Uz to, Disney je pomjerio datume i za praznična izdanja nove Star Wars trulogije koju sprema, pa će ta tri filma izaći za vrijeme božićnih blagdana 2023., 2025., i 2027.

Nastavak o Avataru prvobitno je najavljen još 2010., s time da je Avatar 2 predviđen za izdavanje u 2014. Od tada je franšiza pretrpjela tragikomičnu razinu kašnjenja, djelomično zbog ambicioznog povećanja s dva planirana nastavka na četiri. Proizvodnja je također inzistirala na razvoju potpuno nove tehnologije za snimanje opsežnih sekvenci hvatanja podvodnog gibanja, što je dodalo dosta vremena kašnjenjima. U ovom se trenutku Cameron mogao pojaviti na televiziji odjeven kao Batman negativac i otkriti da nastavci o Avataru nisu ništa drugo do složena praktična šala i ne bi se uopće iznenadili.

Similar Posts