Najava filma: Downton Abbey (2019)

Najava filma: Downton Abbey (2019)

Ovog ljeta pratit ćemo priču bogate familije Crawley koja ima imanje na engleskom selu početkom 20. stoljeća. Film je adaptacija popularne serije Downton Abbey koja je prikazivana od 2010. do 2015. godine. Film je nastavak na zadnju epizodu serije te će svi ljubitelji serije biti dobro upoznati s likovima I radnjom.

Datum izlaska filma:
2019.
Žanr filma:
Drama
Redatelj:
Michael Engler
Scenarist:
Julian Fellowes, Julian Fellowes
Glumci:
Laura Carmichael, Michelle Dockery, Tuppence Middleton
Radnja ukratko:
Stalna priča o obitelji Crawley, bogatim vlasnicima velikog imanja na engleskom selu početkom 20. stoljeća. Najava filma: Downton Abbey (2019)

Scenarij za film napisao je oskarovac Julian Fellowes, koji je napisao i scenariji za svih 52 epizode serije dok je Michael Engler (koji je bio redatelj u četiri epizode) redatelj. Većina glumaca iz serije pojavljuje se i na filmu.

Radnja filma vrti se oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbey-u što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu, a s druge strane i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve.

Film je svojevrstan nastavak serije koji zaključuje cijelu seriju te rasvjetljuje sudbinu glavnih likova kao i samog Downton Abbeya.

Film uskoro stiže u Hrvatska kina.

Trailer filma Downton Abbey

Druge je zanimalo i ovo...